Traductor
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ és una aplicació ha de tenir per a cada propietari de Blackberry. QuickLaunch crearà accessos directes a la majoria de qualsevol aplicació o funció amb facilitat i estil. El menú es pot visualitzar a la part superior de qualsevol pantalla perquè no hi hagi més suport d'una aplicació i navegar per les carpetes per trobar les icones. Accés ràpid i fàcil al que vols fer siguis on siguis!
   Cotitzacions

   QuickLaunch fa multitasca una brisa! Puc canviar d'una aplicació a una imatge a un document i tornar a l'aplicació ... simplement feu clic-clic-clic! "

   Llegir més cites d'usuari ...
   Actualitzacions
   QuickWeather actualitzat per v1.8 QW ara suporta icones personalitzades!
   . Acte Fill
   Inicia sessió en llocs web de forma automàtica
   . Universal Search
   Llançament d'Universal Search
   . Word Mole
   Llançament Mundial Mole

   QuickFind veure 1.2
   . Enceneu Veu indicacions detallades
   (Anglès només actualment)
   . Brúixola
   Direcció, altura i velocitat
   . Static Maps
   Trànsit, Satèl·lit, Terreny i Híbrid

   QL Versió 3.0
   . Opera Mini Suport Accessos directes
   llocs web de llançament utilitzant Opera Mini,
   . Mètodes Alterns de llançament
   llançar més aplicacions que abans
   Border Mida Opció
   canvi de mida del menú frontera
   . Color de fons
   Canviar el color de BG del menú
   . Transparència del fons
   Canvi de menú nivell de transparència bg
   . Captura de Sys Menú
   Poseu screencap al menú del sistema
   . Reinicia programades
   reiniciarà el dispositiu en un moment específic
   . Opcions Subpágina
   Accés directe a qualsevol pantalla d'opcions de BB
   . Engrandir l'opció de font
   Nova opció Font Augmentar
   . Suport crunchSMS
   Enviar SMS des crunchSMS aplicació
   . Contrasenya Toggle
   Converteix la teva paraula BB on / off
   . Accés directe Telèfon
   Canviar el color de BG del menú
   . Menú d'opcions Ample
   Ampliar la del menú
   . Longitud Text Menú max augmentar
   . Assumpte del correu Capçalera
   Especificar encapçalat d'assumpte en agregar correu electrònic
   . Botó de funció QuickLaunch
   inclou informació del dispositiu, BT de palanca, etc.
   . Cercar actualitzacions
   Rep actualitzacions directament des de dins de l'aplicació
   . Nou Icona

   Veure versions anteriors ...
   Requeriments
   Programari suportat:
   Versions del sistema operatiu Blackberry 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Testimonis
 • "QuickLaunch és la tempesta el que la tempesta està a RIM: Revolucionari".

 • "Crec que aquesta és una d'aquestes aplicacions que una vegada que l'utilitzi, no saps com has arribat sense ell. Vaig pagar la petita quota per a aquesta aplicació i estic molt content amb el que fa i com ho fa. Hi va haver una gran quantitat de pensament i les proves posat en aquesta aplicació. El recomano encaridament. Gràcies pel gran programari ".

 • "Em vaig adonar que tot el bombo valia cinc lloc per veure si era tot el que es deia que era. Jo dic que aquesta és l'aplicació més útil que he comprat per a qualsevol telèfon que he posseït. Tinc tots els meus números freqüents en ell, així com tots els de correu electrònic i SMS contactes. Simple operació d'un sol clic. Per a mi, no és el llançament d'aplicacions característica de venda d'aquest programa; és tot de les altres coses que fa per mi. A + "

 • Com un oficial de policia, puc dir que aquesta és la millor aplicació que he vist. Puc llançar amb rapidesa tot el que dins d'aquesta manera i la manera natiu. He creat una drecera amb el botó lateral esquerre de la corba i després tot el que faig és pressionar la lletra per carregar qualsevol aplicació i / o per fer una funció tal un correu electrònic a una persona específica. Molt eficaç i un gran estalvi de temps. Per a aquells que els agrada ser extremadament eficient, la seva bogeria si no descarregar aquesta aplicació.

 • Vols obtenir el App millor, més productiu per una Blackberry? QuickLaunch és pura i simple. Cada vegada que rebo l'avís d'una actualització, les millores no deixen de sorprendre. De submenús a ampliat de navegació App per a una funció que permet Bluetooth increïble, el rendiment, la comoditat i la utilitat d'aquesta aplicació fa que el meu telèfon un plaer d'usar. No em sorprendria si utilitzo QL 15 vegades al dia. Un estalvi de temps increïble, l'execució d'accés directe ... .just fa la vida una mica més fàcil. Per resumir, el suport tècnic és increïble en Nikkisoft, l'aplicació posa cada vegada millor i millor, i és la meva opinió que RIM hauria equipar a tots els seus telèfons amb QL.

 • L'aplicació més útil per dòlar per aquí, a la venda o al preu complet. Afaitats multituds de desplaçar-se i fer clic per fer BB utilitzen molt més eficient, i personalitzada. Permet "dreceres QL" per ser empeltats al costat de "dreceres nadius BB," racionalització encara més les coses amb moltes, moltes maneres de personalitzar. Només aplicació fins a la data he comprat per a altres. Dono 4 estrelles en comptes de 5 a deixar espai per a "més a prop de la perfecció" en les actualitzacions / millores (justa o d'un altre tipus). El servei al client també és ràpid i al gra. Un plaer d'escriure el meu primer (i únic) revisió per!

 • Un dels millors en la meva humil opinió aplicacions! S'integra amb el sistema operatiu BlackBerry molt bé i afegeix una mica de gran funcionalitat en QWERTY BB i és una necessitat per a la tempesta! I el desenvolupador segueix empenyent a terme actualitzacions / millores

 • Millor 4,99 $ cada vegada que he passat. He comprat aquest producte ahir a la nit i fàcilment descarregat al meu BlackBerry Curve 8330. RIM hauria d'incloure això amb cada Blackberry venuda. Fa que trobar i llançar aplicacions. molt més fàcil. A ha de tenir per a tots els usuaris de Blackberry!

 • Aquesta aplicació ha permès que jo tinc un munt d'aplicacions sense el desordre i la facilitat de trobar les més utilitzo. Podeu crear noves carpetes en el pop-up i fins i tot nien les carpetes (crear subcarpetes, com "jocs" o "BB utilitats" o "entreteniment") per trobar les coses ràpid i mantenir tot net. M'he amagat alguns dels meus icones d'escriptori, ja que estan en QL. És colors són personalitzables i treballen amb els seus temes. He assignat al meu tecla d'accés ràpid i ha fet la vida molt més fàcil - molt com el "Menú Inici" de Windows, però més net i més fàcil de personalitzar. Jo no seria capaç de trobar res sense això, i no es preocupa amb el canvi de temes i no reconèixer les noves icones des que olny utilitzar uns pocs ara!

 • "Com ho anuncien, que fa que tot sigui més fàcil. Gràcies, QuickLaunch! "

 • "Temes? Qui necessita els temes? Tinc QuickLaunch i em dóna tot el que necessito a un toc d'un botó! "

 • "Aquesta sol·licitud ha de ser de sèrie en totes les mores"

 • "Vaig a passar menys temps buscant les meves aplicacions i més temps d'usar-los."

 • "QuickLaunch em permet utilitzar millor la meva BlackBerry Storm com a eina de productivitat que va ser dissenyat per a ser. Això hauria d'haver arribat estàndard. Gran treball NikkiSoft! "

 • "Per fi una solució a les meves necessitats de negocis multitasca. Puc tenir accés a la majoria de totes les característiques del meu telèfon amb només uns pocs clics! "

 • "Gran interfície d'usuari. Fàcil d'usar i fàcil d'arribar a on vull anar ".

 • "QL fa multitasca una brisa! Puc canviar d'una aplicació a una imatge a un document i tornar a l'aplicació; només cal fer clic-clic-clic! "

 • "Aquesta és una gran aplicació. Cada aplicació de 3 ª part he tractat carregat bé. Bona feina a tots els involucrats ".

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Tots els drets reservats