Oversætter
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ er et must have ansøgning for hver Blackberry ejer. QuickLaunch vil oprette genveje til de fleste enhver applikation eller funktion med lethed og stil. Menuen kan vises oven på enhver skærm, så der ikke er mere opbakning ud af en app og navigere gennem mapper for at finde ikoner. Hurtig og nem adgang til det, du ønsker at gøre, uanset hvor du er!
   Citater
   Opdateringer
   QuickWeather opdateret til v1.8 QW understøtter nu brugerdefinerede ikoner!
   . Auto Fill
   Log ind på hjemmesider automatisk
   . Universal Search
   Start Universal Search
   . Word Mole
   Start Verden Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice sving for sving retninger
   (Kun engelsk i øjeblikket)
   . Kompas
   Kurs, højde og hastighed
   . Static Maps
   Trafik, Parabol, Terræn og hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Support Genveje
   lancere hjemmesider ved hjælp af Opera Mini,
   . Alternative Startmetoder
   lancere flere apps end tidligere
   Border Size Option
   ændre menu kantstørrelse
   . Baggrundsfarve
   Ændre bg farve i menuen
   . Baggrund Gennemsigtighed
   Skift menu bg gennemsigtighed niveau
   . Screen Capture i Sys Menu
   Sæt screencap i systemmenuen
   . Planlagte genstarter
   genstarter automatisk din enhed på et bestemt tidspunkt
   . Optioner Underside
   Genvej til enhver skærm i BB optioner
   . Større Font Option
   Ny større skrifttype option
   . CrunchSMS støtte
   Send sms fra crunchSMS app
   . Password Toggle
   Vend din BB adgangskode til / fra
   . Telefon genvej
   Ændre bg farve i menuen
   . Menu Bredde Option
   Udvid med i menuen
   . Menu Text maks. længde øges
   . E-mail Om Header
   Angiv emne header, når du tilføjer e-mail
   . QuickLaunch Funktionsknap
   omfatter enhed info, BT toggle osv.
   . Søg efter opdatering
   Få opdateringer direkte fra inden app
   . Ny Icon

   Se tidligere udgivelser ...
   Krav
   Understøttet software:
   BlackBerry OS version 7.0 +, 6,0 + 5,0 + 4,5 +
Udtalelser
 • "QuickLaunch er at stormen hvad stormen er at RIM:. Revolutionerende"

 • "Jeg tror, ​​det er en af ​​de apps, når du bruger det, behøver du ikke ved, hvordan du fik sammen uden. Jeg betalte mindre gebyr for denne app, og jeg er meget tilfreds med, hvad den gør, og hvordan den gør det. Der var en masse tanker og afprøvning lagt i dette program. Jeg kan varmt anbefale det. Tak for den store software. "

 • "Jeg regnede med, at alle hype var værd en fem stedet for at se, om det var alt det blev sagt at være. Jeg vil fortælle dig, at dette er den mest nyttig app jeg nogensinde har købt til en telefon jeg har ejet. Jeg har alle mine ofte kaldte numre på det så godt som alle e-mail-og sms-kontakter. Enkelt klik operation. For mig, lancering apps er ikke den sælgende element i dette program; det er alle de andre ting, der gør det for mig. A + "

 • Som politibetjent, kan jeg sige, at dette er den bedste app jeg har set. Jeg kan hurtigt starte alt inden denne tilstand, og native mode. Jeg har oprettet en genvej med knappen i venstre side på kurven så alt jeg gør er at trykke på bogstavet for at indlæse et program og / eller til at udføre en funktion sådan en e-mail til en bestemt person. Meget effektiv og en enorm tidsbesparelse. For dem der kan lide at være særdeles effektive, din skøre, hvis du ikke downloade denne app.

 • Ønsker du at få den bedste, mest produktive App til en Blackberry? QuickLaunch er det ren og enkel. Hver gang jeg modtager meddelelse om en opgradering, de forbedringer, aldrig ophøre med at forbløffe mig. Fra undermenuer til udvidet App navigation til en utrolig Bluetooth muliggør funktion, ydeevne, bekvemmelighed og nytten af ​​dette program gør min telefon en fornøjelse at bruge. Det ville ikke overraske mig, hvis jeg benytter QL 15 gange om dagen. En utrolig tidsbesparer genvej udførelse .... bare gør dit liv lidt lettere. For at opsummere, teknisk support er utrolig på Nikkisoft, app holder får bedre og bedre, og dens min opfattelse, at Rim bør udstyre alle sine telefoner med QL.

 • Den mest nyttige app per dollar derude på salg eller til fuld pris. Barberer massevis af rulle og klikke for at gøre BB bruger langt mere effektiv og personlig. Giver mulighed for "QL genveje" at blive podet sammen "indfødte BB genveje" strømlining tingene yderligere med mange, mange måder at tilpasse. Kun app til dato har jeg købt for andre. Gav 4 stjerner snarere end 5 at give plads til "Tættere på perfektion" i opdateringer / opgraderinger (forholdsvis eller andet). Kundeservice er også hurtig og til det punkt. En fornøjelse at skrive min første (og eneste) anmeldelse af!

 • En af de bedste apps IMHO! Integrerer med BlackBerry OS meget godt og tilføjer nogle store funktionalitet på qwerty BB og er et must for Storm! Og bygherren holder skubbe opdateringer / opgraderinger

 • Bedste 4,99 dollar jeg nogensinde har brugt. Jeg har købt dette produkt aftes og nemt downloades det til min Blackberry Curve 8330. RIM bør omfatte dette med hver Blackberry solgt. Gør at finde og lancere apps. meget nemmere. Et must have for alle Blackberry-brugere!

 • Denne app har tilladt mig at have et væld af apps uden rod og nem at finde dem, jeg bruger mest. Du kan oprette nye mapper i pop-up og endda reden mapper (oprette undermapper, som "spil" eller "BB Utilities" eller "underholdning") for at finde tingene hurtigt og holde alt ren. Jeg har gemt nogle af mine skrivebordsikoner, da de er i QL. Det er farverne kan tilpasses og arbejde med dine temaer. Jeg har tildelt det til min bekvemmelighed nøgle og det er gjort livet meget lettere - meget gerne på Windows "Start Menu" men renere og nemmere at tilpasse. Jeg ville ikke være i stand til at finde noget uden dette, og ingen bekymringer med skiftende temaer og ikke anerkende de nye ikoner, da jeg olny bruge nogle få udvalgte nu!

 • "Som annonceret, det gør alting nemmere. Tak, QuickLaunch! "

 • "temaer? Hvem har brug for temaer? Jeg har QuickLaunch og det giver mig alt, hvad jeg har brug for på et tryk på en knap! "

 • "Dette program bør være standard på alle brombær"

 • "Jeg bruger mindre tid på at søge efter mine ansøgninger og mere tid på at bruge dem."

 • "QuickLaunch giver mig mulighed for bedre at bruge min BlackBerry Storm som produktiviteten værktøj det var designet til at være. Dette burde være kommet standard. Great job NikkiSoft! "

 • "Endelig en løsning for min virksomhed multitasking behov. Jeg kan få adgang til de fleste alle funktioner i min telefon med blot et par klik! "

 • "Great brugergrænseflade. Let at bruge og lettere at komme til, hvor jeg vil hen. "

 • "QL gør multi tasking en leg! Jeg kan skifte fra en app til et billede til et dokument, og tilbage til app; skal du blot klikke på klik! "

 • "Dette er en stor app. Hver 3. parts app jeg har prøvet indlæst fint. Great job til alle involverede parter. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Alle rettigheder forbeholdes