Oversætter
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ er et must have ansøgning for hver Blackberry ejer. QuickLaunch vil oprette genveje til de fleste enhver applikation eller funktion med lethed og stil. Menuen kan vises på toppen af ​​enhver skærm, så der ikke er mere opbakning ud af en app og navigere gennem mapper for at finde ikoner. Hurtig, let adgang til hvad du ønsker at gøre, uanset hvor du er!
   Citater

   QuickLaunch gør multi-tasking til en leg! Jeg kan skifte fra en app til et billede til et dokument og tilbage til den app ... bare klik-klik-klik! "

   Læs mere brugervenlige citater ...
   Opdateringer
   QuickWeather opdateret til v1.8 QW understøtter nu brugerdefinerede ikoner!
   . Auto Fill
   Log ind på hjemmesider automatisk
   . Universal Search
   Start Universal Search
   . Word Mole
   Start verden Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice sving for sving retninger
   (kun på engelsk for øjeblikket)
   . Kompas
   Kurs, højde og hastighed
   . Kort Static
   Trafik, Satellit, Terræn og Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Support Genveje
   lancering hjemmesider der bruger Opera Mini,
   . Alternative Launch Metoder
   lancere flere apps end tidligere
   Border Størrelse Option
   ændring menu grænsen størrelse
   . Baggrundsfarve
   Skift bg farven på menuen
   . Baggrund Gennemsigtighed
   Skift menu bg gennemsigtighed niveau
   . Screen Capture i Sys menuen
   Sæt screencap i menusystemet
   . Planlagte genstarter
   automatisk genstarte din enhed på et bestemt tidspunkt
   . Optioner Underside
   Genvej til enhver skærm i BB optioner
   . Større Font Option
   Ny Større skrifttype indstilling
   . CrunchSMS støtte
   Sende sms fra crunchSMS app
   . Password Toggle
   Gør din BB adgangskode til / fra
   . Telefon genvej
   Skift bg farven på menuen
   . Menu Bredde Option
   Udvid med af menuen
   . Menu Tekst max længde øges
   . E-mail Emne Header
   Angiv emne overskrift, når du tilføjer e-mail
   . QuickLaunch funktionsknap
   omfatter enhed info, BT toggle osv
   . Søg efter opdatering
   Få opdateringer direkte fra inden app
   . Nyt ikon

   Se tidligere udgivelser ...
   Krav
   Understøttet software:
   BlackBerry OS-versioner 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Udtalelser
 • "QuickLaunch er at stormen hvad stormen er at RIM:. Revolutionerende"

 • "Jeg tror, ​​det er en af ​​disse apps, når du bruger det, behøver du ikke ved, hvordan du fik sammen uden. Jeg betalte den mindre gebyr for denne app og er meget tilfreds med, hvad den gør, og hvordan den gør det. Der var en masse tanker og testning lagt i denne ansøgning. Jeg kan varmt anbefale det. Tak for den store software. "

 • "Jeg regnede med, at alle hype var værd en fem stedet at se, om det var alt det blev sagt at være. Jeg vil fortælle dig, at dette er den mest nyttig app jeg nogensinde har købt til enhver telefon jeg har ejet. Jeg har alle mine ofte brugte numre på det så godt som alle de e-mail og SMS kontakter. Enkelt klik operation. For mig, lancering apps isnt den sælgende element i dette program; det er alle de andre ting, der gør det for mig. A + "

 • Som politibetjent, kan jeg sige, at dette er den bedste app jeg har set. Jeg kan hurtigt starte alt inden denne tilstand, og den native mode. Jeg har oprettet en genvej med venstre side knap på kurven så alt jeg gør er at trykke på bogstavet for at indlæse et program og / eller til at udføre en funktion, sådan en e-mail til en bestemt person. Meget effektiv og en enorm tidsbesparelse. For dem, der kan lide at være yderst effektiv, din skøre, hvis du ikke downloade denne app.

 • Ønsker at opnå den bedste, mest produktive App til en Blackberry? QuickLaunch er det ren og enkel. Everytime jeg modtager meddelelse om en opgradering, de forbedringer aldrig ophøre med at forbløffe mig. Fra undermenuer til udvidet App navigation til en utrolig Bluetooth muliggør funktion, ydeevne, bekvemmelighed og nytten af ​​denne ansøgning gør min telefon en fornøjelse at bruge. Det ville ikke overraske mig, hvis jeg benytter QL 15 gange om dagen. En utrolig tidsbesparelse, genvej udførelse ... .just gør dit liv lidt lettere. For at opsummere, teknisk support er utrolig på Nikkisoft, app bliver bedre og bedre og bedre, og dens min opfattelse, at Rim bør udstyre alle sine telefoner med QL.

 • Den mest nyttig app per dollar derude, til salg eller til fuld pris. Barberer massevis af rulle og klikke på at gøre BB bruger langt mere effektive, og personlig. Giver mulighed for "QL genveje" at blive podet sammen "indfødte BB genveje," strømlining tingene yderligere med mange, mange måder at tilpasse. Kun app til dato, jeg har købt for andre. Gav 4 stjerner i stedet for 5 at give plads til "tættere på perfektion" i opdateringer / opgraderinger (retfærdigt eller på anden måde). Kundeservice er også hurtigt og til det punkt. En fornøjelse at skrive min første (og eneste) anmeldelse af!

 • En af de bedste apps IMHO! Integrerer med BlackBerry OS meget godt og tilføjer nogle store funktionalitet på qwerty BB og er et must for Storm! Og bygherren holder skubber ud opdateringer / opgraderinger

 • Bedste $ 4,99 jeg nogensinde har brugt. Jeg har købt produktet i aftes og nemt downloades den til min Blackberry Curve 8330. RIM bør omfatte dette med hver Blackberry solgt. Gør at finde og lancere apps. meget nemmere. Et must have for alle Blackberry brugere!

 • Denne app har tilladt mig at have et væld af apps uden rod og let at finde dem jeg bruger mest. Du kan oprette nye mapper i pop-up og endda reden mapperne (oprette undermapper, som "spil" eller "BB Utilities" eller "Underholdning") for at finde ting hurtigt og holde alt rent. Jeg har gemt nogle af mine ikoner på skrivebordet, da de er i QL. Det er farverne kan tilpasses og arbejde med dine temaer. Jeg har tildelt det til min bekvemmelighed nøgle, og det er gjort livet meget lettere - meget gerne på Windows "Start Menu", men renere og nemmere at tilpasse. Jeg ville ikke være i stand til at finde noget uden det, og ingen bekymringer med skiftende temaer og ikke anerkende de nye ikoner, siden jeg olny bruge nogle få udvalgte nu!

 • "Som annonceret, det gør alting lettere. Tak, QuickLaunch! "

 • "Temaer? Hvem har brug for temaer? Jeg har QuickLaunch og det giver mig alt, hvad jeg har brug for på et tryk på en knap! "

 • "Dette program bør være standard på alle brombær"

 • "Jeg bruger mindre tid på at finde mine programmer og mere tid på at bruge dem."

 • "QuickLaunch giver mig mulighed for bedre at bruge min BlackBerry Storm som produktivt værktøj det er designet til at være. Dette burde være kommet standard. Store job NikkiSoft! "

 • "Endelig en løsning på min virksomhed multitasking behov. Jeg kan få adgang til de fleste alle funktioner i min telefon med blot et par klik! "

 • "Store brugergrænseflade. Let at bruge og lettere at komme til, hvor jeg vil hen. "

 • "QL gør multi tasking til en leg! Jeg kan skifte fra en app til et billede til et dokument og tilbage til den app; blot klikke-klik-klik! "

 • "Dette er en stor app. Hver 3. parts app jeg har prøvet indlæst fint. Great job til alle involverede. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Alle rettigheder forbeholdes