Oversætter
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ er et must have ansøgning for hver Blackberry ejer. QuickLaunch vil oprette genveje til de fleste enhver applikation eller funktion med lethed og stil. Menuen kan vises oven på enhver skærm, så der ikke er mere opbakning ud af en app og navigere gennem mapper for at finde ikoner. Hurtig og nem adgang til hvad du ønsker at gøre, uanset hvor du er!
   Citater

   QuickLaunch gør multi-tasking til en leg! Jeg kan skifte fra en app til et billede til et dokument, og tilbage til den app ... bare klik-klik-klik! "

   Læs mere brugervenlig citater ...
   Opdateringer
   QuickWeather opdateret til v1.8 QW understøtter nu tilpassede ikoner!
   . Auto Fill
   Log ind på hjemmesider automatisk
   . Universal Search
   Launch Universal Search
   . Word Mole
   Launch Verden Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice sving for sving retninger
   (Kun på engelsk i øjeblikket)
   . Compass
   Kurs, højde og hastighed
   . Static Maps
   Trafik, Parabol, Terræn og Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Support Genveje
   lancering af websites der bruger Opera Mini,
   . Alternative Startmetoder
   lancere flere apps end tidligere
   Border Size Option
   ændring menu kantstørrelse
   . Baggrundsfarve
   Ændre bg farve menuen
   . Baggrund Gennemsigtighed
   Skift menu bg gennemsigtighed niveau
   . Screen Capture i Sys Menu
   Sæt screencap i menusystemet
   . Planlagte genstarter
   automatisk genstarte din enhed på et bestemt tidspunkt
   . Indstillinger Underside
   Genvej til enhver skærm i BB optioner
   . Større Font Option
   Ny Større Font option
   . CrunchSMS støtte
   Sende sms fra crunchSMS app
   . Password Toggle
   Gør din BB password on / off
   . Telefon genvej
   Ændre bg farve menuen
   . Menu Bredde Option
   Udvid med menuen
   . Menu Tekst max længde øges
   . Email Emne Header
   Angiv emne overskrift, når du tilføjer e-mail
   . QuickLaunch funktionsknap
   omfatter anordning info, BT toggle etc
   . Søg efter opdatering
   Få opdateringer direkte fra inden app
   . Nyt ikon

   Se tidligere udgivelser ...
   Krav
   Understøttet software:
   BlackBerry OS-versioner 7,0 +, 6.0+ 5.0+, 4.5+
Udtalelser
 • "QuickLaunch er at stormen hvad stormen er at RIM:. Revolutionerende"

 • "Jeg tror, ​​dette er en af ​​de apps, når du bruger det, behøver du ikke vide, hvordan du fik sammen uden. Jeg betalte mindre gebyr for denne app, og jeg er meget tilfreds med, hvad den gør, og hvordan den gør det. Der var en masse tanker og undersøgelser sat i denne ansøgning. Jeg kan varmt anbefale det. Tak for den store software. "

 • "Jeg regnede med, at alle hype var værd en fem stedet at se, hvis det var alt det blev sagt at være. Jeg vil fortælle dig, at dette er den mest nyttig app, jeg nogensinde har købt til en telefon jeg har ejet. Jeg har alle mine ofte kaldte numre på det så godt som alle de e-mail og SMS kontakter. Enkelt klik operation. For mig, lancering apps Código sælgende element i dette program; det er alle de andre ting, der gør det for mig. A + "

 • Som politibetjent, kan jeg sige, at dette er den bedste app jeg har set. Jeg kan hurtigt starte alt inden denne tilstand, og den native mode. Jeg har oprettet en genvej med venstre side knap på kurven så alt hvad jeg gør er at trykke på brevet for at indlæse enhver applikation og / eller til at udføre en funktion, sådan en e-mail til en bestemt person. Meget effektiv og en enorm tidsbesparelse. For dem der kan lide at være særdeles effektive, din skøre, hvis du ikke downloade denne app.

 • Ønsker du at opnå den bedste, mest produktive App til en Blackberry? QuickLaunch er det ren og enkel. Everytime jeg modtager meddelelse om en opgradering, de forbedringer, aldrig ophøre med at forbløffe mig. Fra undermenuerne til udvidet App navigation til en utrolig Bluetooth muliggør funktion, ydeevne, bekvemmelighed og nytten af ​​denne ansøgning gør min telefon en fornøjelse at bruge. Det ville ikke overraske mig, hvis jeg benytter QL 15 gange om dagen. En utrolig tidsbesparelse, genvej udførelse ... .just gør dit liv lidt lettere. For at opsummere, teknisk support er utrolig på Nikkisoft, app holder får bedre og bedre, og min opfattelse, at Rim bør udstyre alle sine telefoner med QL.

 • Den mest nyttig app per dollar derude, på salg eller til fuld pris. Barberer massevis af rulle og klikke for at gøre BB bruger langt mere effektiv og personlig. Giver mulighed for "QL genveje" at blive podet siden af ​​"indfødte BB genveje" strømlining tingene yderligere med mange, mange måder at tilpasse. Kun app til dato, jeg har købt for andre. Gav 4 stjerner i stedet for 5 at give plads til "Tættere på perfektion" i opdateringer / opgraderinger (retfærdigt eller på anden måde). Kundeservice er også hurtigt og til det punkt. En fornøjelse at skrive min første (og eneste) anmeldelse af!

 • En af de bedste apps IMHO! Integrerer med BlackBerry OS meget godt og tilføjer nogle stor funktionalitet på qwerty BB og er et must for den Storm! Og bygherren holder skubbe ud opdateringer / opgraderinger

 • Bedste $ 4,99 jeg nogensinde har brugt. Jeg har købt dette produkt aftes og nemt downloades det til min Blackberry Curve 8330. RIM bør omfatte dette med alle Blackberry solgt. Gør at finde og lancere apps. en hel del lettere. Et must have for alle BlackBerry-brugere!

 • Denne app har tilladt mig at have et væld af apps uden rod og let at finde dem, jeg bruger mest. Du kan oprette nye mapper i pop-up og endda reden mapper (oprette undermapper, som "spil" eller "BB Utilities" eller "underholdning") for at finde ting hurtigt og holde alt ren. Jeg har gemt nogle af mine ikoner på skrivebordet, da de er i QL. Det er farverne kan tilpasses og arbejde med dine temaer. Jeg har tildelt det til min bekvemmelighed nøgle, og det er gjort livet meget nemmere - meget gerne på Windows "Start Menu" men renere og nemmere at tilpasse. Jeg ville ikke være i stand til at finde noget uden dette, og ingen bekymringer med skiftende temaer og ikke anerkender de nye ikoner, da jeg olny bruge nogle få udvalgte nu!

 • "Som annonceret, det gør alting nemmere. Tak, QuickLaunch! "

 • "Temaer? Hvem har brug for temaer? Jeg har QuickLaunch og det giver mig alt, hvad jeg har brug for på et tryk på en knap! "

 • "Dette program burde være standard på alle brombær"

 • "Jeg bruger mindre tid på at søge efter mine applikationer og mere tid på at bruge dem."

 • "QuickLaunch giver mig mulighed for bedre at bruge min BlackBerry Storm som produktivitet værktøj det var designet til at være. Dette burde være kommet standard. Great job NikkiSoft! "

 • "Endelig en løsning for min virksomhed multitasking behov. Jeg kan få adgang til de fleste alle funktioner i min telefon med blot et par klik! "

 • "Store brugergrænseflade. Let at bruge og lettere at komme til, hvor jeg ønsker at gå. "

 • "QL gør multi tasking til en leg! Jeg kan skifte fra en app til et billede til et dokument, og tilbage til den app; skal du blot klikke på klik! "

 • "Dette er en stor app. Hver 3. parts app jeg har prøvet indlæst fint. Great job til alle involverede. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Alle rettigheder forbeholdt