Overs
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   Quick
   Quick ™ er en må ha søknad for hver Blackberry eier. Quick vil opprette snarveier til de fleste helst program eller en funksjon med letthet og stil. Menyen kan vises på toppen av en hvilken som helst skjerm, så det er ikke mer backing ut av en app og navigere gjennom mapper for å finne ikoner. Rask, enkel tilgang til det du ønsker å gjøre uansett hvor du er!
   Quotes

   Quick gjør multi-tasking en lek! Jeg kan bytte fra en app til et bilde i et dokument og tilbake til app ... bare klikk-klikk-klikk! "

   Les flere bruker sitater ...
   Oppdateringer
   QuickWeather oppdatert til v1.8 QW støtter nå tilpassede ikoner!
   . Auto Fill
   Logg inn på nettsteder automatisk
   . Universal Søk
   Lansere Universal Search
   . Word Mole
   Lansere Verden Mole

   Finn raskt ver 1.2
   . Voice retningsanvisning
   (Kun på engelsk foreløpig)
   . Compass
   Kurs, høyde og hastighet
   . Statiske kart
   Trafikk, Satellitt, Terreng og Hybrid

   QL versjon 3.0
   . Opera Mini Support Snarveier
   lansere nettsteder med Opera Mini,
   . Alternative Launch Metoder
   lansere flere apper enn tidligere
   Border Size Option
   Endre meny grensen størrelse
   . Bakgrunnsfarge
   Endre bg fargen på menyen
   . Bakgrunn Transparency
   Endre meny bg åpenhet nivå
   . Screen Capture i Sys Meny
   Sett screencap i systemmenyen
   . Planlagte reboots
   automatisk starte enheten på et bestemt tidspunkt
   . Alternativer Subpage
   Snarvei til hvilken som helst skjerm i BB alternativer
   . Større Font Option
   Ny større font alternativet
   . CrunchSMS støtte
   Send sms fra crunchSMS app
   . Passord Toggle
   Slå BB passord på / av
   . Telefon snarvei
   Endre bg fargen på menyen
   . Meny Bredde Option
   Utvid med av menyen
   . Meny Tekst maks lengde økt
   . E-post Subject Header
   Spesifiser emne header når du legger til e-post
   . Quickfunksjonsknapp
   omfatter enhets info, BT veksle etc
   . Søk etter oppdateringer
   Få oppdateringer direkte fra programmet
   . Nytt ikon

   Se tidligere utgivelser ...
   Krav
   Støttede programvare:
   Blackberry OS-versjoner 7.0 og nyere og 6.0 +, 5.0 +, 4.5+
Uttalelser
 • "Quicklaunch er å stormen hva stormen er til RIM:. Revolusjonerende"

 • "Jeg tror dette er en av de apps at når du bruker den, vet du ikke hvordan du klarte deg uten. Jeg har betalt en liten avgift for dette programmet og er veldig fornøyd med hva den gjør og hvordan den gjør det. Det var en mye tanke og testing satt i dette programmet. Jeg anbefaler det. Takk for flott programvare. "

 • "Jeg skjønte at alle skudd var verdt en femmer for å se om det var alt det ble sagt å være. Jeg vil fortelle deg at dette er den mest nyttig app jeg noensinne har kjøpt for en telefon jeg har eid. Jeg har alle mine brukte numrene på den så godt som alle de e-post og SMS-kontakter. Enkel ett klikk operasjon. For meg, åpner apper isnt selger funksjonen av dette programmet; det er alle de andre ting som gjør det for meg. A + "

 • Som en politimann, kan jeg si at dette er den beste app jeg har sett. Jeg kan raskt starte alt innen denne modusen og native mode. Jeg laget en snarvei med på venstre side på kurven så alt jeg gjør er å trykke brevet å laste alle programmer og / eller for å utføre en funksjon, for eksempel en e-post til en bestemt person. Veldig effektivt og et enormt tidsbesparende. For de som liker å være svært effektiv, sprø hvis du ikke laste ned dette programmet.

 • Lyst til å få den beste, mest produktive App for en Blackberry? Quick det er ren og enkel. Hver gang jeg får melding om en oppgradering, forbedringene slutter aldri å forbause meg. Fra undermenyene til utvidet App navigasjon til en utrolig Bluetooth slik funksjon, ytelse, brukervennlighet, og nytten av dette programmet gjør telefonen min en fryd å bruke. Det ville ikke overraske meg hvis jeg bruker QL 15 ganger om dagen. En utrolig tidsbesparende, snarvei utførelse ... .just gjør livet litt enklere. For å oppsummere, er teknisk support utrolig på Nikkisoft, app holder får bedre og bedre, og det er min oppfatning at Rim bør utstyre alle sine telefoner med QL.

 • Den mest nyttige app per dollar der ute, på salg eller til full pris. Barberer mengder av rulle og klikke for å gjøre BB bruke langt mer effektiv, og personlig. Tillater "QL snarveier" for å bli podet sammen med "innfødte BB snarveier" effektiviserings ting videre med mange, mange måter å tilpasse. Eneste app til dags dato har jeg kjøpt for andre. Ga 4 stjerner i stedet for fem å forlate rommet for "nærmere perfeksjon" i oppdateringer / oppgraderinger (ganske eller på annen måte). Kundeservice er også rask og rett på sak. En glede å skrive min første (og eneste) anmeldelse for!

 • En av de beste apps IMHO! Integrerer med Blackberry OS meget godt og legger noen stor funksjonalitet på qwerty BB-tallet og er et must for Storm! Og utvikleren holder skyve ut oppdateringer / oppgraderinger

 • Best $ 4,99 jeg noensinne har brukt. Jeg kjøpte dette produktet i går kveld og lett lastet den ned til min Blackberry Curve 8330. RIM bør inkludere dette med alle Blackberry solgt. Gjør finne og lansere apps. mye enklere. En må ha for alle Blackberry-brukere!

 • Denne app har tillatt meg å ha massevis av apps uten rot og enkel å finne de jeg bruker mest. Du kan opprette nye mapper i pop-up og Even reir mappene (opprette undermapper, som "spill" eller "BB Utilities" eller "underholdning") for å finne ting raskt og holde alt rent. Jeg har gjemt noen av mine skrivebordsikoner siden de er i QL. Det er farger kan tilpasses og arbeide med temaer. Jeg har tilordnet den til min valgtast og det er gjort livet mye enklere - mye som Windows "Start Menu", men renere og enklere å tilpasse. Jeg ville ikke være i stand til å finne noe uten dette, og ingen bekymringer med skiftende temaer og ikke anerkjenne de nye ikonene siden jeg olny bruke noen få utvalgte nå!

 • "Som annonsert, det gjør alt enklere. Takk, Quick! "

 • "Themes? Hvem trenger temaer? Jeg har Quicklaunch og det gir meg alt jeg trenger til en trykke på en knapp! "

 • "Dette programmet bør være standard på alle bjørnebær"

 • "Jeg bruker mindre tid på å lete etter mine programmer og mer tid på å bruke dem."

 • "Quick tillater meg å bedre bruke min Blackberry Storm som produktivitetsverktøy det er designet for å være. Dette burde ha kommet standard. Flott jobb NikkiSoft! "

 • "Endelig en løsning for min bedrift multitasking behov. Jeg kan få tilgang til de fleste alle funksjonene i telefonen min med bare noen få klikk! "

 • "Flott brukergrensesnitt. Enkel å bruke og lettere å komme til der jeg ønsker å gå. "

 • "QL gjør multi tasking en lek! Jeg kan bytte fra en app til et bilde i et dokument og tilbake til app; bare klikk-klikk-klikk! "

 • "Dette er en flott app. Hver tredje part app jeg har prøvd lastet helt fint. God jobb til alle involverte. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp All rights reserved