Oversetter
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   Hurtigstart
   Quick ™ er en må ha søknad for hver Blackberry eier. Quick vil lage snarveier til de fleste helst program eller funksjon med letthet og stil. Menyen kan vises på toppen av den skjermen slik at det ikke er mer backing ut av en app og navigere gjennom mapper for å finne ikoner. Rask, enkel tilgang til det du ønsker å gjøre uansett hvor du er!
   Quotes

   Quick gjør multi-tasking en lek! Jeg kan bytte fra en app til et bilde i et dokument og tilbake til app ... bare klikk-klikk-klikk! "

   Les flere bruker sitater ...
   Oppdateringer
   QuickWeather oppdatert til v1.8 QW støtter nå tilpassede ikoner!
   . Auto Fill
   Logg inn på nettsteder automatisk
   . Universal Search
   Lansere Universal Search
   . Word Mole
   Lansere Verden Mole

   Quickfind ver 1.2
   . Voice retningsanvisning
   (kun på engelsk foreløpig)
   . Compass
   Kurs, høyde og hastighet
   . Statiske Maps
   Trafikk, Satellitt, Terreng og Hybrid

   QL versjon 3.0
   . Opera Mini Støtte Snarveier
   lansere nettsteder med Opera Mini,
   . Alternative Launch Metoder
   lansere flere programmer enn tidligere
   Border Størrelse Option
   endring menyen grensen størrelse
   . Bakgrunnsfarge
   Endre bg fargen på menyen
   . Bakgrunn Transparency
   Endre meny bg åpenhet nivå
   . Screen Capture i Sys Meny
   Sett screencap i systemmenyen
   . Planlagte reboots
   automatisk starte enheten på et bestemt tidspunkt
   . Alternativer Subpage
   Snarvei til enhver skjerm i BB alternativer
   . Større Font Option
   New Større skrift alternativ
   . CrunchSMS støtte
   Send sms fra crunchSMS app
   . Passord Toggle
   Slå BB passord på / av
   . Telefon snarvei
   Endre bg fargen på menyen
   . Meny Bredde Option
   Utvid med på menyen
   . Meny Tekst maks lengde økt
   . E-post Subject Header
   Spesifiser emne header når du legger til e-post
   . Quickfunksjonsknapp
   inkluderer enhet info, BT veksle etc
   . Se etter oppdatering
   Få oppdateringer direkte fra appen
   . New Ikon

   Se tidligere utgivelser ...
   Krav
   Støttede programvare:
   Blackberry OS-versjon 7.0+, 6.0+, 5.0+ 4.5+
Uttalelser
 • "Quick er til storm hva stormen er å RIM. Revolusjonerende"

 • "Jeg tror dette er en av de apps at når du bruker det, trenger du ikke vet hvordan du klarte deg uten. Jeg har betalt en liten avgift for dette programmet, og jeg er veldig fornøyd med hva den gjør og hvordan den gjør det. Det var en mye tanke og testing satt i dette programmet. Jeg anbefaler det. Takk for flott programvare. "

 • "Jeg skjønte at alle skudd var verdt en fem flekk å se om det var alt det som ble sagt å være. Jeg vil fortelle deg at dette er den mest nyttig app jeg noensinne har kjøpt for en telefon jeg har eid. Jeg har alle mine brukte telefonnumre på den så godt som alle de e-post og SMS-kontakter. Enkel ett klikk operasjon. For meg, lanserer apps isnt selger trekk ved dette programmet; det er alle de andre ting som gjør det for meg. A + "

 • Som en politimann, kan jeg si at dette er den beste app jeg har sett. Jeg kan raskt starte alt innen denne modusen og native mode. Jeg opprettet en snarvei med knappen venstre på kurven så alt jeg gjør er å trykke brevet å laste noe program og / eller for å utføre en funksjon slik en epost til en bestemt person. Veldig effektivt og et enormt tidsbesparende. For de som liker å være svært effektiv, sprø hvis du ikke laste ned dette programmet.

 • Lyst til å få den beste, mest produktive App for en Blackberry? Quick er det ren og enkel. Hver gang jeg får melding om en oppgradering, forbedringene slutter aldri å overraske meg. Fra undermenyene til utvidet App navigasjon til en utrolig Bluetooth muliggjør funksjon, ytelse, komfort, og nytten av denne applikasjonen gjør telefonen min en fryd å bruke. Det ville ikke overraske meg hvis jeg bruker QL 15 ganger om dagen. En utrolig tidsbesparende, snarvei gjennomføring ... .bare gjør livet litt enklere. For å oppsummere, er teknisk support utrolig på Nikkisoft, app holder får bedre og bedre, og det er min mening at Rim bør utstyre alle sine telefoner med QL.

 • Den mest nyttige app per dollar der ute, på salg eller til full pris. Barberer mengder av rulle og klikke for å gjøre BB bruke langt mer effektiv og personlig. Gir mulighet for "QL snarveier" for å bli podet sammen "innfødte BB snarveier", effektivisering ting videre med mange, mange måter å tilpasse. Bare app til dags dato har jeg kjøpt for andre. Ga 4 stjerner i stedet for 5 å forlate rommet for "nærmere perfeksjon" i oppdateringer / oppgraderinger (ganske eller annet). Kundeservice er også rask og rett på sak. En glede å skrive min første (og eneste) anmeldelse for!

 • En av de beste apps IMHO! Integrerer med Blackberry OS veldig godt og legger til noen stor funksjonalitet på qwerty BB-tallet og er et must for Storm! Og utbygger holder skyve ut oppdateringer / oppgraderinger

 • Best $ 4,99 jeg noensinne har brukt. Jeg kjøpte dette produktet i går kveld og lett lastet den ned til min Blackberry Curve 8330. RIM bør inkludere dette med alle Blackberry solgt. Gjør finne og lanserer apps. mye enklere. En må ha for alle Blackberry-brukere!

 • Denne applikasjonen har tillatt meg å ha massevis av apps uten rot og enkelt å finne de jeg bruker mest. Du kan opprette nye mapper i pop-up og selv hekker mappene (opprette undermapper, som "spill" eller "BB Utilities" eller "Underholdning") for å finne ting fort og holde alt rent. Jeg har gjemt noen av mine skrivebordsikoner, siden de er i QL. Det er farger kan tilpasses og arbeide med temaer. Jeg har tilordnet den til min valgtast, og det har gjort livet mye lettere - mye som Windows "Start Menu", men renere og enklere å tilpasse. Jeg ville ikke være i stand til å finne noe uten dette, og ingen bekymringer med å endre tema og ikke anerkjenne de nye ikonene siden jeg olny bruke noen få utvalgte nå!

 • "Som annonsert, det gjør alt enklere. Takk, Quick! "

 • "Temaer? Hvem trenger temaer? Jeg har Quick og det gir meg alt jeg trenger til en med et tastetrykk! "

 • "Dette programmet bør være standard på alle bjørnebær"

 • "Jeg bruker mindre tid på å lete etter mine programmer og mer tid på å bruke dem."

 • "Quick tillater meg å bedre bruke min Blackberry Storm som produktivitetsverktøy det er designet for å være. Dette burde ha kommet standard. Flott jobb NikkiSoft! "

 • "Endelig en løsning på min forretnings multitasking behov. Jeg kan få tilgang til de fleste alle funksjonene på telefonen min med bare noen få klikk! "

 • "Flott brukergrensesnitt. Enkel å bruke og lettere å komme til der jeg ønsker å gå. "

 • "QL gjør multi tasking en lek! Jeg kan bytte fra en app til et bilde i et dokument og tilbake til app; bare klikk-klikk-klikk! "

 • "Dette er en flott app. Hver tredje part app jeg har prøvd lastet helt fint. God jobb til alle involverte. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. enerett