Translator
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ este o trebuie să aibă cerere pentru fiecare proprietar de Blackberry. QuickLaunch va crea comenzi rapide pentru aproape orice aplicație sau funcție cu usurinta si stil. Meniul poate fi afișat în partea de sus a orice ecran astfel încât nu există nici un suport mai mult de o aplicație și navigarea prin foldere pentru a găsi icoane. Rapid, acces ușor la ceea ce vrei să faci, oriunde vă aflați!
   Actualizări
   QuickWeather actualizat la v1.8 QW suportă acum icoane personalizate!
   . Auto Fill
   Conectați-vă la site-uri web în mod automat
   . Caută universal
   Lansarea Universal Search
   . Word Mole
   Lansarea mondială Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Turn voce de-turn de ghidare
   (Numai în limba engleză în prezent)
   . Busolă
   Rubrică, Altitudine și viteza
   . Hărți statice
   Trafic, prin satelit, teren și Hybrid

   QL Versiunea 3.0
   . Opera Mini Suport rapide
   lansa site-uri web folosind Opera Mini,
   . Metode alternative de lansare
   lansa mai multe aplicații decât în ​​trecut
   Opțiunea Dimensiune frontieră
   Meniul schimbare dimensiune transfrontalieră
   . Culoare fundal
   Modificarea culorii bg a meniului
   . Transparență fundal
   Schimbare de meniu nivel de transparență bg
   . Captură de ecran în Sys Menu
   Pune ScreenCap în System Menu
   . Repornește programate
   reporni în mod automat dispozitivul la un anumit moment
   . Opțiuni de subpagina
   Scurtătură la orice ecran în opțiunile BB
   . Mai mare Opțiunea Font
   Noua optiune font mai mare
   . Suport CrunchSMS
   Trimite sms-uri de la crunchSMS app
   . Parola Toggle
   Întoarceți parola BB on / off
   . Telefon comenzi rapide
   Modificarea culorii bg a meniului
   . Meniu Lățime Opțiune
   Extinde cu meniului
   . Meniu Text lungime max a crescut
   . E-mail Subiect Antet
   Specifica antet subiect atunci când adăugarea de e-mail
   . Buton QuickLaunch Funcție
   include informații despre dispozitiv, BT comutare etc
   . Verifica pentru actualizare
   Obțineți actualizări direct din aplicația
   . Noi Icon

   A se vedea versiunile anterioare ...
   Cerințe
   Software-ul suportat:
   Versiuni de sistem de operare BlackBerry 7.0 +, 6,0 +, 5,0 +, 4,5 +
Marturii
 • "QuickLaunch este de furtuna ce furtuna este de la RIM:. Revoluționar"

 • "Cred că aceasta este una dintre acele aplicații care odată ce-l utilizați, nu știu cum ai ajuns de-a lungul fără ea. Am plătit taxa de mici pentru această aplicație și sunt foarte fericit cu ceea ce face și cum face. Nu a fost o mulțime de gândire și de testare pus în această aplicație. Am foarte recomanda IT. Multumesc pentru marele software-ul. "

 • "M-am gândit că toate hype a fost în valoare de cinci la fața locului pentru a vedea dacă a fost tot ce a fost declarat a fi. Eu vă va spune că acest lucru este aplicația cea mai utilă am cumpărat vreodată pentru orice telefon le-am deținut. Am toate numerele apelate frecvent mele pe ea, precum și toate e-mail și SMS-uri de contact. Simplu de funcționare cu un singur clic. Pentru mine, lansarea de aplicații nu este caracteristica de vânzare a acestui program; e toate celelalte lucruri pe care o face pentru mine. A + "

 • Ca un ofițer de poliție, pot să spun că acest lucru este cel mai bun app am văzut. Eu pot lansa rapid tot în acest mod și modul nativ. Am creat o scurtătură cu butonul din stânga de pe curba, atunci tot ce faceți este să apăsați litera pentru a încărca orice aplicație și / sau pentru a îndeplini o funcție de un astfel de e-mail pentru o anumită persoană. Foarte eficient și un economizor de mare de timp. Pentru cei carora le place sa fie extrem de eficient, nebun dumneavoastră dacă nu descărca această aplicație.

 • Vrei pentru a obține cel mai bun App, cel mai productiv pentru un Blackberry? QuickLaunch este pur si simplu. De fiecare data cand primesc o notificare de un upgrade, nu îmbunătățirile încetează să mă uimească. De la sub-meniuri de navigare App extins la o funcție care permite incredibil Bluetooth, performanțele, confortul și utilitatea acestei cereri face ca telefonul meu o bucurie de a utiliza. Nu m-ar surprinde dacă am folosi QL 15 de ori pe zi. Un economizor de timp incredibil, executarea de comenzi rapide .... doar face viața un pic mai ușor. Pentru a rezuma, suport tehnic este incredibil la Nikkisoft, aplicația tot mai bine și mai bine, și opinia că Rim ar trebui să doteze toate telefoanele sale cu QL a mea.

 • Aplicatia cea mai utilă pentru un dolar acolo, la vânzare sau la preț integral. Rade o mulțime de defilare și faceți clic pentru a face BB utiliza mult mai eficient, și personalizate. Permite pentru "comenzi rapide QL" să fie altoite alături de "comenzi rapide native BB," simplificarea și mai mult lucrurile, cu multe, multe moduri de a personaliza. Doar app la data l-am cumparat pentru alții. A dat 4 stele în loc de 5 pentru a lasa loc pentru "mai aproape de perfecțiune" în actualizări / upgrade-uri (destul de sau în alt mod). Client service este, de asemenea, rapid si la obiect. O plăcere de a scrie prima mea (și numai) de revizuire pentru!

 • Una dintre cele mai bune aplicații IMHO! Se integrează cu sistemul de operare BlackBerry foarte bine și adaugă unele funcționalități mare pe qwerty BB și este o necesitate pentru Storm! Și dezvoltatorul tot împingând afară actualizări / upgrade-uri

 • Cel mai bun 4.99 dolari Mi-am petrecut vreodată. Am cumpărat acest produs noaptea trecută și ușor de descărcat-o curba meu BlackBerry 8330. RIM ar trebui să includă acest lucru cu fiecare Blackberry vândut. Face constatarea și lansarea de aplicații. o mult mai ușor. A trebuie să aibă pentru toți utilizatorii Blackberry!

 • Această aplicație mi-a permis să aibă o tona de aplicații fără dezordine și ușurința de a găsi cele pe care le folosesc cel mai mult. Puteți crea noi dosare în pop-up si chiar cuibul foldere (a crea sub-directoare, cum ar fi "jocuri" sau "BB Utilities" sau "Entertainment"), pentru a găsi lucruri rapid și să păstreze totul curat. M-am ascuns ceva de icoane pe desktop mele, deoarece acestea sunt în QL. Este culori sunt personalizabile și de a lucra cu temele. Am alocat cheia confort și este făcut viața mult mai ușoară - foarte mult ca Windows "Start Menu", dar mai curat și mai ușor pentru a personaliza. Eu nu ar fi în stare să găsească nimic, fără acest lucru, și nu vă faceți griji cu schimbare teme și nu recunoaște noile icoane de când am numa folosesc câteva selectați acum!

 • "Ca publicitate, face totul mai ușor. Vă mulțumesc, QuickLaunch! "

 • "Teme? Cine are nevoie de teme? Am QuickLaunch și dă-mi tot ce am nevoie de la o simpla atingere a unui buton! "

 • "Această aplicație ar trebui să fie standard pe toate mure"

 • "Imi petrec mai puțin timp în căutarea pentru aplicațiile mele si mai mult timp folosindu-le."

 • "QuickLaunch-mi permite de a utiliza mai bine BlackBerry Storm mea ca instrument de productivitate a fost proiectat pentru a fi. Acest lucru ar fi trebuit să vin standard. Mare de locuri de muncă NikkiSoft! "

 • "În cele din urmă o soluție pentru multitasking mea de afaceri are nevoie. Eu pot accesa cele mai multe toate caracteristicile de telefonul meu, cu doar câteva click-uri! "

 • "Interfață de utilizator Mare. Ușor de utilizat și mai ușor pentru a ajunge la locul unde vreau să merg. "

 • "QL face multi tasking o briza! Pot trece de la o aplicație la o imagine la un document și înapoi la aplicația; doar să faceți clic-clic-clic! "

 • "Aceasta este o aplicatie mare. Fiecare app 3rd party, am încercat încărcat foarte bine. Mare de locuri de muncă pentru toți cei implicați. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Toate drepturile rezervate