Traducător
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ este o trebuie să aibă cerere pentru fiecare proprietar Blackberry. QuickLaunch va crea comenzi rapide pentru aproape orice aplicație sau funcție cu usurinta si stil. Meniul poate fi afișat în partea de sus a orice ecran astfel încât nu există nici o mai suport dintr-o aplicație de navigație prin foldere pentru a găsi icoane. , Acces rapid la ceea ce vrei să faci oriunde vă aflați!
   Actualizări
   QuickWeather actualizat la v1.8 QW suportă acum icoane personalizate!
   . Auto Fill
   Conectați-vă la site-uri web în mod automat
   . Căutare universală
   Lansarea Universal Search
   . Word Mole
   Lansarea Lumea Mole

   Găsirea rapidă a ver 1.2
   . Turn de voce prin turn de ghidare
   (Numai în limba engleză în prezent)
   . Compass
   Rubrica, Altitudine și viteza
   . Hărți statice
   Trafic, prin satelit, teren și Hybrid

   QL Versiunea 3.0
   . Opera Comenzi rapide de sprijin Mini
   site-uri web de lansare care folosesc Opera Mini,
   . Metode de lansare alternative
   lansa mai multe aplicații decât anterior
   Border Size Option
   Schimbă dimensiunea frontieră meniu
   . Culoare de fundal
   Modificarea culorii bg a meniului
   . Transparența Context
   Schimbare meniu nivel de transparență bg
   . Captură de ecran în Sys Menu
   Pune ScreenCap în meniul System
   . Repornește programate
   reporni automat dispozitivul la un anumit moment
   . Opțiuni de subpagina
   Scurtătură pentru orice ecran în opțiunile BB
   . Opțiunea font mai mare
   Noua opțiune font mai mare
   . Suport CrunchSMS
   Trimite sms-uri de la crunchSMS app
   . Parola Toggle
   Întoarceți parola BB on / off
   . Telefon comenzi rapide
   Modificarea culorii bg a meniului
   . Meniul Opțiunea Lățime
   Extindeți cu a meniului
   . Lungime Meniu Text max a crescut
   . E-mail Subiect Antet
   Precizați antet subiect atunci când se adaugă e-mail
   . Buton QuickLaunch Funcție
   include informații despre dispozitiv, BT comutare etc
   . Verificați pentru actualizare
   Obțineți actualizări direct din aplicația
   . New Icon

   A se vedea versiunile anterioare ...
   Cerințe
   Software-ul suportate:
   Versiunile Blackberry OS 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Marturii
 • "QuickLaunch este de furtuna ce furtuna este la RIM:. Revoluționar"

 • "Cred că acesta este unul dintre acele aplicații care, odată ce-l utilizați, nu știu cum ai ajuns de-a lungul fără ea. Am plătit taxa de mic pentru această aplicație și sunt foarte fericit cu ceea ce face și cum face. Nu a fost o mulțime de gândire și testare a pus în această aplicație. Am foarte recomanda IT. Multumesc pentru marele software-ul. "

 • "M-am gândit că toate hype a fost în valoare de un loc cinci pentru a vedea dacă totul a fost a fost declarat a fi. Am să vă spun că acest lucru este app cel mai util l-am cumpărat vreodată pentru orice telefon le-am deținut. Eu am toate frecvent numite mele numere pe ea, precum și toate e-mail și SMS contactele. Simplu de funcționare cu un singur clic. Pentru mine, aplicații de lansare isnt caracteristica de vânzare a acestui program; e toate celelalte lucruri care-l face pentru mine. A + "

 • Ca un ofițer de poliție, pot să spun că acest lucru este cel mai bun app am văzut. Eu pot lansa rapid tot în acest mod și modul nativ. Am creat o scurtătură cu butonul stânga pe curba de atunci tot ce faceți este să apăsați litera pentru a încărca orice aplicație și / sau de a efectua o astfel de funcție un e-mail la o anumită persoană. Foarte eficient și un economizor de mare de timp. Pentru cei carora le place sa fie extrem de eficient, nebun dumneavoastră dacă nu descărca această aplicație.

 • Vrei pentru a obține cel mai bun App, cel mai productiv pentru un Blackberry? QuickLaunch este pur si simplu. De fiecare data cand primesc o notificare de un upgrade, nu îmbunătățirile încetează să mă uimească. De la sub-meniuri la extins de navigare App pentru o funcție care să permită incredibil Bluetooth, performanță, confort, și utilitatea acestei cereri face telefonul meu o bucurie de a utiliza. Nu m-ar surprinde dacă am folosi QL 15 de ori pe zi. Un economizor de timp incredibil, executare de comenzi rapide ... face .just viața un pic mai ușor. Pentru a rezuma, suport tehnic este incredibil la Nikkisoft, aplicația tot mai bine și mai bine, și ei părerea mea că Rim ar trebui să doteze toate telefoanele sale cu QL.

 • Aplicatia cea mai utilă pe dolar acolo, pe vânzare sau la prețul întreg. Rade o mulțime de defilare și faceți clic pentru a face BB utiliza mult mai eficient, și personalizate. Permite pentru "comenzi rapide QL" pentru a fi altoite alături de "comenzi rapide nativi BB", eficientizarea lucrurile mai departe, cu multe, multe moduri de a personaliza. Numai app la data l-am cumparat pentru alții. A dat 4 stele în loc de 5 a lăsa loc pentru "mai aproape de perfecțiune" în actualizări / upgrade-uri (destul de sau în alt mod). Serviciul Clienti este, de asemenea, rapid si la obiect. O plăcere de a scrie prima mea (și numai) de revizuire pentru!

 • Una dintre cele mai bune aplicații IMHO! Se integrează cu sistemul de operare BlackBerry foarte bine și adaugă unele funcționalități mare pe qwerty BB și este o necesitate pentru furtuna! Și dezvoltatorul tot împingând afară actualizari / upgrade

 • Cel mai bun 4.99 dolari mi-am petrecut vreodată. Am cumparat acest produs noaptea trecută și ușor descărcat-o curba meu BlackBerry 8330. RIM ar trebui să includă acest lucru cu fiecare Blackberry vândut. Face constatarea și lansarea de aplicații. mult mai ușor. A trebuie să aibă pentru toți utilizatorii Blackberry!

 • Această aplicație mi-a permis să aibă o tona de aplicații, fără dezordine și ușurința de a găsi cele pe care le folosesc cel mai mult. Puteți crea noi dosare în pop-up si chiar cuib dosarele (a crea sub-dosare, cum ar fi "jocuri" sau "BB Utilities" sau "Divertisment"), pentru a găsi lucruri rapid și să păstreze totul curat. Am ascuns ceva de icoane mele desktop, deoarece acestea sunt în QL. Este culorile sunt personalizabile și de a lucra cu temele. L-am atribuit cheia confort și este făcut viața mult mai ușoară - foarte mult ca Windows "Start Menu", dar de curățare și mai ușor de personalizat. N-aș fi în stare să găsească nimic fără acest lucru, și nu vă faceți griji cu schimbarea teme și nu recunoaște icoane noi, deoarece am numa folosesc un număr restrâns de acum!

 • "Ca publicitate, face totul mai ușor. Mulțumesc, QuickLaunch! "

 • "Teme? Cine are nevoie de teme? Am QuickLaunch și îmi dă tot ce am nevoie la o simpla atingere a unui buton! "

 • "Această aplicație ar trebui să fie standard la toate mure"

 • "Imi petrec mai puțin timp căutând pentru aplicațiile mele și mai mult timp folosindu-le."

 • "QuickLaunch-mi permite să utilizeze mai bine BlackBerry Storm mea ca instrument de productivitate a fost proiectat pentru a fi. Acest lucru ar fi trebuit să vin standard. Mare de locuri de muncă NikkiSoft! "

 • "În cele din urmă o soluție pentru nevoile mele de afaceri multitasking. Eu pot accesa cele mai multe toate caracteristicile de telefonul meu, cu doar câteva click-uri! "

 • "Interfață de utilizator Mare. Ușor de utilizat și mai ușor pentru a ajunge acolo unde vreau să merg. "

 • "QL face mai multe tasking o briza! Pot trece de la o aplicație la o imagine la un document și înapoi la aplicația; doar să faceți clic-clic-clic! "

 • "Aceasta este o aplicatie mare. Fiecare app 3rd party, am încercat încărcat foarte bine. Mare de locuri de muncă pentru toți cei implicați. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Toate drepturile rezervate