Translator
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   Lansare rapidă
   QuickLaunch ™ este o trebuie să aibă cerere pentru fiecare proprietar Blackberry. QuickLaunch va crea comenzi rapide pentru cele mai multe orice aplicație sau funcție cu usurinta si stil. Meniul poate fi afișat în partea de sus a orice ecran astfel încât nu există nici o mai suport dintr-un app de navigație prin foldere pentru a găsi icoane. , Acces rapid la ceea ce vrei să faci oriunde vă aflați!
   Actualizări
   QuickWeather actualizat la v1.8 QW suportă acum icoane personalizate!
   . Auto Fill
   Conectați-vă la site-uri în mod automat
   . Căutare universală
   Lansarea Universal Search
   . Word Mole
   Lansarea Lumea Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Turn voce de-turn de ghidare
   (Numai în limba engleză în prezent)
   . Busolă
   Poziția, altitudinea și viteza
   . Hărți statice
   Trafic, prin satelit, teren și Hybrid

   QL Versiunea 3.0
   . Opera rapide Suport Mini
   site-uri de lansare folosesc Opera Mini,
   . Metode de lansare alternative
   lanseze mai multe aplicații decât înainte
   Frontieră Dimensiune Opțiunea
   Schimbă dimensiunea transfrontalieră meniu
   . Culoare De Fundal
   Modificarea culorii BG a meniului
   . Transparență fundal
   Schimbare meniu nivel de transparență bg
   . Captură de ecran în Sys Menu
   Pune ScreenCap în meniul System
   . Repornește programate
   reporniți dispozitivul automat la o anumită oră
   . Opțiuni subpagina
   Scurtătură pentru orice ecran în opțiunile BB
   . Opțiunea Font mai mare
   Noua optiune font mai mare
   . Suport CrunchSMS
   Trimite sms la crunchSMS aplicație
   . Parola Toggle
   Întoarceți parola BB on / off
   . Telefon comenzi rapide
   Modificarea culorii BG a meniului
   . Meniul Opțiunea Lățime
   Extinde cu a meniului
   . Lungimea meniu Text max crescut
   . Email Subiect Antet
   Precizați antet subiect la adăugarea email
   . Butonul QuickLaunch Funcție
   include informatii dispozitiv, BT toggle etc
   . verifica pentru actualizare
   Obține actualizări direct din aplicația
   . Noi Icon

   Vezi edițiile anterioare ...
   Cerințe
   Software suportate:
   Versiunile Blackberry OS 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Marturii
 • "QuickLaunch este de furtuna ce furtuna este de a RIM. Revoluționar"

 • "Cred ca aceasta este una dintre acele aplicații care, odată ce-l utilizați, nu știu cum ai ajuns de-a lungul fără el. Am plătit taxa mica pentru această aplicație și sunt foarte fericit cu ceea ce face și cum face. Nu a fost o mulțime de gândire și de testare pus în această aplicație. Am foarte recomanda IT. Multumesc pentru marele software. "

 • "M-am gândit că toate hype a fost în valoare un loc cinci pentru a vedea dacă a fost tot ce a fost declarat a fi. Vă voi spune că acest lucru este app cel mai util am cumpărat vreodată pentru orice telefon am deținut. Am toate apelate frecvent mele numere pe ea, precum și toate e-mail și SMS de contact. Simplu operațiune un singur clic. Pentru mine, aplicații de lansare isnt caracteristica de vânzare a acestui program; e toate celelalte lucruri pe care face pentru mine. A + "

 • Ca un ofițer de poliție, pot să spun că acest lucru este cel mai bun app am văzut. Pot lansa rapid tot ce în acest mod și modul nativ. Am creat o scurtătură cu butonul stânga pe curba, atunci tot ce fac este să apăsați scrisoarea pentru a încărca orice aplicație și / sau pentru a îndeplini o funcție astfel un e-mail la o anumită persoană. Foarte eficient și un economizor de mare de timp. Pentru cei care place să fie extrem de eficiente, nebun dumneavoastră dacă nu descărcați această aplicație.

 • Vrei pentru a obține cel mai bun App, cel mai productiv pentru un Blackberry? QuickLaunch este pur si simplu. De fiecare data cand primesc o notificare de un upgrade, nu îmbunătățirile încetează să mă uimească. De la sub meniuri pentru a extins de navigare App pentru o funcție care permite incredibil Bluetooth, performanță, confort, și utilitatea acestei cereri îl face telefonul meu o bucurie de a utiliza. Nu m-ar surprinde dacă am folosi QL 15 ori pe zi. Un economizor de timp incredibil, executarea de comenzi rapide ... face .just viața un pic mai ușor. Pentru a rezuma, suport tehnic este incredibil la Nikkisoft, aplicația păstrează mai bine și mai bine, și ei părerea mea că ar trebui să echipeze Rim toate telefoanele sale cu QL.

 • Aplicatia mai utile pe dolar acolo, pe vânzare sau la prețul întreg. Rade mulțimi de defilare și făcând clic pentru a face BB utiliza mult mai eficient, și personalizate. Permite "comenzi rapide QL" să fie altoite alături de "comenzi rapide nativ BB", eficientizarea lucrurile mai departe, cu multe, multe moduri de a personaliza. Doar app la zi am cumpărat pentru alții. A dat 4 stele în loc de 5 pentru a lăsa loc pentru "mai aproape de perfecțiune" în actualizările / upgrade-uri (destul sau nu). Client service este, de asemenea, rapid și la obiect. O plăcere să scrie prima mea (și numai) de revizuire pentru!

 • Una dintre cele mai bune aplicații IMHO! Se integrează cu sistemul de operare BlackBerry foarte bine și adaugă unele funcționalități mare pe qwerty BB și este o necesitate pentru Storm! Și dezvoltatorul continuă împingând afară actualizări / upgrade-

 • Cel mai bun 4.99 dolari Mi-am petrecut vreodată. Am cumparat acest produs noaptea trecută și ușor descărcate să curba meu Blackberry 8330. RIM ar trebui să includă acest lucru cu fiecare Blackberry vândut. Face constatarea și lansarea de aplicații. mult mai ușor. A trebuie să aibă pentru toți utilizatorii BlackBerry!

 • Această aplicație mi-a permis să aibă o tona de aplicatii, fara dezordine și ușurința de a găsi cele pe care le folosesc cel mai mult. Puteți crea foldere noi în fereastra pop-up și chiar cuib dosarele (a crea sub dosare, cum ar fi "jocuri" sau "BB Utilities" sau "Entertainment") pentru a găsi lucruri rapid și să păstreze totul curat. Am ascuns o parte din pictogramele mele desktop, deoarece acestea sunt în QL. E culori sunt personalizabile și de a lucra cu temele. Am alocat cheia confort și este făcut viața mult mai ușoară - foarte mult ca Windows "Start Menu", dar curat și mai ușor pentru a personaliza. Nu aș fi în stare să găsească nimic, fără acest lucru, și nu vă faceți griji cu schimbare teme și nu recunoaște noile icoane de când am numa folosesc câteva selectați acum!

 • "Ca publicitate, face totul mai ușor. Vă mulțumesc, QuickLaunch! "

 • "Teme? Cine are nevoie de teme? Am QuickLaunch și dă-mi tot ce am nevoie la o atingere a unui buton! "

 • "Această aplicație ar trebui să fie standard pe toate mure"

 • "Imi petrec mai puțin timp în căutarea aplicațiile mele și mai mult timp folosindu-le."

 • "QuickLaunch mi permite să folosească mai bine BlackBerry Storm mea ca instrument de productivitate a fost proiectat pentru a fi. Acest lucru ar fi vin standard. Mare de locuri de muncă NikkiSoft! "

 • "În cele din urmă o soluție pentru nevoile mele de afaceri multitasking. Pot accesa majoritatea toate caracteristicile telefonul meu cu doar câteva clicuri! "

 • "Interfață de utilizator Mare. Ușor de utilizat și mai ușor pentru a ajunge la în cazul în care vreau să merg. "

 • "QL face mai multe tasking o briza! Pot trece de la o aplicație la o imagine la un document și înapoi la aplicația; faceți clic-clic-clic! "

 • "Aceasta este o aplicatie mare. Fiecare app 3rd party am încercat încărcat foarte bine. Mare de locuri de muncă pentru toți cei implicați. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Toate drepturile rezervate