Translator
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ este o trebuie să aibă cerere pentru fiecare proprietar Blackberry. QuickLaunch va crea comenzi rapide pentru aproape orice aplicație sau funcție cu usurinta si stil. Meniul poate fi afișat în partea de sus a orice ecran astfel încât nu există nici o mai suport dintr-un app de navigație prin foldere pentru a găsi icoane. , Acces facil rapid la ceea ce vrei să faci oriunde vă aflați!
   Actualizări
   QuickWeather actualizat la v1.8 QW suportă acum icoane personalizate!
   . Auto Fill
   Conectați-vă la site-uri în mod automat
   . Căutare universală
   Lansarea Universal Search
   . Word Mole
   Lansarea Lumea Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Turn voce de etapǎ traseu
   (Numai în limba engleză în prezent)
   . Busolă
   Rubrică, Altitudine și viteză
   . Hărți statice
   Trafic, prin satelit, teren și Hybrid

   QL versiunea 3.0
   . Opera Comenzi rapide de sprijin Mini
   site-uri de lansare folosesc Opera Mini,
   . Metode de lansare alternative
   lansa mai multe aplicații decât în ​​trecut
   Border Size Opțiunea
   schimbare dimensiune de frontieră meniu
   . Culoare de fundal
   Modificarea culorii BG a meniului
   . Transparență fundal
   Schimbarea meniu nivel de transparență bg
   . Captură de ecran în Sys Menu
   Pune ScreenCap în meniul System
   . Repornește programate
   reporni automat aparatul la un anumit moment
   . Opțiuni de subpagina
   Scurtătură pentru orice ecran în opțiunile BB
   . Opțiunea Font mai mare
   Noua opțiune font mai mare
   . Sprijin CrunchSMS
   Trimite sms de la crunchSMS aplicație
   . Parola Toggle
   Întoarceți parola BB pornit / oprit
   . Telefon comenzi rapide
   Modificarea culorii BG a meniului
   . Meniul Opțiunea Lățime
   Extindeți cu meniului
   . Lungime Meniu Text max a crescut
   . E-mail Subiect Antet
   Precizați în afara subiect atunci când se adaugă de e-mail
   . Buton QuickLaunch Funcție
   include informatii dispozitiv, BT comutare etc.
   . Verificați pentru actualizare
   Primiți actualizări direct din App
   . Nou Icon

   Vezi edițiile anterioare ...
   Cerințe
   Software-ul suportate:
   Versiunile Blackberry OS 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Marturii
 • "QuickLaunch este de furtuna ce furtuna este de RIM:. Revoluționar"

 • "Cred ca aceasta este una dintre acele aplicații care odată îl folosiți, nu știu cum ai ajuns de-a lungul fără el. Am plătit taxa mica pentru această aplicație și sunt foarte fericit cu ceea ce face și cum face. Nu a fost o mulțime de gândire și testare pus în această aplicație. Am foarte recomanda IT. Vă mulțumim pentru marea software-ul. "

 • "M-am gândit că toate hype a fost în valoare un loc cinci pentru a vedea dacă a fost tot ce a fost declarat a fi. Vă voi spune că acest lucru este app cel mai util am cumpărat vreodată pentru orice telefon am deținut. Am toate frecvent numite mele numere pe ea, precum și toate e-mail și SMS de contact. Simplă operație singur clic. Pentru mine, aplicații de lansare isnt caracteristica de vânzare a acestui program; totul este pe de altă lucrurile care face pentru mine. A + "

 • Ca un ofițer de poliție, pot să spun că acest lucru este cel mai bun app l-am văzut. Pot lansa rapid tot ce în acest mod și modul nativ. Am creat o scurtătură cu butonul din partea stanga, pe curba de atunci tot ce fac este să apăsați litera a încărca orice aplicație și / sau pentru a efectua o funcție astfel de un e-mail la o anumită persoană. Foarte eficace și un economizor de mare de timp. Pentru cei care place să fie extrem de eficient, nebun dacă nu se descarcă această aplicație.

 • Vrei pentru a obține cel mai bun App, cel mai productiv pentru un Blackberry? QuickLaunch este pur si simplu. De fiecare data cand primesc o notificare de un upgrade, nu îmbunătățirile încetează să mă uimească. De la sub meniuri la extins navigare App pentru o funcție incredibil permită Bluetooth, performanță, confort, precum și utilitatea acestei cereri îl face telefonul meu o bucurie de a utiliza. Nu m-ar surprinde dacă am folosi QL 15 de ori pe zi. Un economizor de timp incredibil, execuție de acces rapid ... driblează .just viața un pic mai ușor. Pentru a rezuma, suport tehnic este incredibil la Nikkisoft, aplicația păstrează mai bine și mai bine, și ei părerea mea că ar trebui să echipeze Rim toate telefoanele sale cu QL.

 • App cele mai utile pe dolar acolo, la vânzare sau la prețul întreg. Rade o mulțime de defilare și făcând clic pentru a face BB utiliza mult mai eficient, și personalizate. Permite pentru "comenzi rapide QL" să fie altoite alături de "comenzi rapide nativ BB", eficientizarea lucrurile mai departe, cu multe, multe moduri de a personaliza. Numai app până în prezent am cumparat pentru alții. A dat 4 stele în loc de 5 pentru a lăsa loc pentru "mai aproape de perfecțiune" în actualizările / upgrade-uri (destul de sau altfel). Serviciul Clienti este, de asemenea, rapid și la obiect. O plăcere să scrie prima mea (și numai) de revizuire pentru!

 • Una dintre cele mai bune aplicații IMHO! Se integrează cu sistemul de operare BlackBerry foarte bine și adaugă unele funcționalități mare pe qwerty BB și este o necesitate pentru furtuna! Iar dezvoltatorul continuă împingerea actualizari / upgrade-

 • Cel mai bun 4.99 dolari Mi-am petrecut vreodată. Am cumparat acest produs noaptea trecută și ușor descărcate-l la curba meu BlackBerry 8330. RIM ar trebui să includă acest lucru cu fiecare Blackberry vândut. Face găsirea și lansarea de aplicații. mult mai ușor. A trebuie să aibă pentru toți utilizatorii BlackBerry!

 • Această aplicație mi-a permis să aibă o tona de aplicații fără dezordine și ușurința de a găsi cele pe care le folosesc cel mai mult. Puteți crea noi dosare în pop-up și chiar cuib dosarele (a crea sub dosare, cum ar fi "jocuri" sau "BB Utilities" sau "Divertisment") pentru a găsi lucruri rapid și să păstreze totul curat. Am ascuns o parte de icoane mele desktop, deoarece acestea sunt în QL. E culori sunt personalizabile și de a lucra cu temele. Am alocat cheia confort și este făcut viața mult mai ușoară - foarte mult ca Windows "Start Menu", dar de curățare și mai ușor pentru a personaliza. Eu nu ar fi în stare să găsească nimic fără acest lucru, și nu vă faceți griji cu schimbare teme și nu recunoaște noile icoane de când am numa folosesc câteva selectați acum!

 • "Ca publicitate, face totul mai ușor. Mulțumesc, QuickLaunch! "

 • "Teme? Cine are nevoie de teme? Am QuickLaunch și îmi dă tot ce am nevoie la o atingere a unui buton! "

 • "Această aplicație ar trebui să fie standard la toate mure"

 • "Imi petrec mai puțin timp căutând pentru cererile mele si mai mult timp folosindu-le."

 • "QuickLaunch permite-mi să utilizeze mai bine BlackBerry Storm mea ca instrument de productivitate a fost proiectat pentru a fi. Acest lucru ar fi venit standard. Bună treabă NikkiSoft! "

 • "În cele din urmă o soluție pentru nevoile mele de afaceri multitasking. Pot accesa cele mai multe toate caracteristicile de telefonul meu cu doar câteva clicuri! "

 • "Interfață utilizator pasă. Ușor de utilizat și mai ușor pentru a ajunge acolo unde vreau să merg. "

 • "QL face mai multe tasking o briza! Pot trece de la o aplicație la o imagine la un document și înapoi la aplicația; doar să faceți clic-clic-clic! "

 • "Aceasta este o aplicatie mare. Fiecare app 3rd party Am încercat încărcat foarte bine. Marea de locuri de muncă pentru toți cei implicați. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Toate drepturile rezervate