Prevajalec
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ se morajo zahtevek za vsako Blackberry lastnika. QuickLaunch bodo ustvarili bližnjice do najbolj koli aplikacijo ali funkcijo z lahkoto in stilom. Meni lahko prikaže na vrhu katere koli zaslona, ​​tako da ni več podloga iz app in navigaciji skozi mape najti ikone. Hiter in preprost dostop do kaj želite storiti, kjerkoli že ste!
   Posodobitve
   QuickWeather posodobljen v1.8 QW zdaj podpira ikone po meri!
   . Auto Fill
   Prijavite se v spletnih straneh samodejno
   . Universal Search
   Začetek Universal iskanje
   . Beseda Mole
   Začetek svetovnega Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice Izmenično smereh
   (Angleško samo trenutno)
   . Compass
   Postavka, višina in hitrost
   . Static Maps
   Prometa, Satellite, teren in Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Podpora Bližnjice
   lansiranje spletne strani, ki uporabljajo Opera Mini,
   . Nadomestna Launch Metode
   sprožiti več aplikacij kot prej
   Border Velikost Option
   Sprememba velikosti menu meja
   . Barva ozadja
   Spremenite barvo bg menija
   . Preglednost ozadje
   Raven preglednosti bg sprememba menu
   . Screen Capture v Sys Meni
   Daj screencap v sistemskem meniju
   . Redni odmevajoč
   samodejno ponovno zagnati napravo ob določenem času
   . Možnosti Podstran
   Bližnjico na katerem koli zaslonu v BB možnosti
   . Povečaj črke Option
   New Večja možnost pisave
   . CrunchSMS podpora
   Pošljite sms iz crunchSMS app
   . Geslo Toggle
   Obrnite geslo BB on / off
   . Bližnjica telefon
   Spremenite barvo bg menija
   . Meni Širina Option
   Razširi z menija
   . Povečana dolžina Meni Besedilo max
   . Email Predmet Glava
   Določite pod glavo pri dodajanju e-pošto
   . QuickLaunch funkcijska tipka
   vključuje informacije naprave, BT preklop itd
   . Preverite za posodobitve
   Dobi posodobitve neposredno iz app
   . New Icon

   Glej prejšnje izjave ...
   Zahteve
   Podprti Software:
   Blackberry OS različice 7.0 ali novejši različici, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Pričevanja
 • "QuickLaunch je neurje kaj nevihta je RIM:. Revolutionary"

 • "Mislim, da je to eden od tistih aplikacij, da ko ga uporabljate, ne veste, kako ste prišli skupaj brez nje. Plačal sem majhno pristojbino za to app in sem zelo zadovoljna s tem, kar počne in kako to počne. Prišlo je veliko misli in testiranja začnejo te vloge. Toplo priporočam IT. Hvala za super programsko opremo. "

 • "Mislil sem, da je vse hype vreden pet mesto da vidim, če je bilo vse, kar je bilo rečeno, da bo. Povedal vam bom, da je to najbolj koristno app sem jih kdaj kupila za vsak telefon imam v lasti. Imam vse moje pogosto imenovanih številke na njej, kakor tudi vsa e-pošte in SMS stikov. Enostavno upravljanje z enim samim klikom. Za mene, spuščanje apps isnt prodajno značilnost tega programa; to je vse druge stvari, ki jo naredi za mene. + "

 • Kot policist, lahko rečem, da je to najboljši app sem jih videl. Jaz lahko hitro sproži vse, kar v tem načinu in izvornem načinu. Ustvaril sem bližnjici s tipko na levi strani na krivulji potem pa vse, kar sem naredil je, da pritisnete pismo naložili aplikacijo in / ali da opravi svojo nalogo tako e-pošto na določeno osebo. Zelo učinkovit in veliko časa varčevanja. Za tiste, ki radi, da je izjemno učinkovita, tvoj nori, če ne prenesete to aplikacijo.

 • Želite pridobiti najboljše, najbolj produktivno App za Blackberry? QuickLaunch je čista in enostavna. Everytime I prejeli obvestilo o nadgradnji, izboljšave nikoli ne preneha presenetiti mi. Od podmenijev v razširjeni App navigacijo na neverjetno omogoča funkcijo Bluetooth, performance, udobje in uporabnost te vloge naredi moj telefon veselje za uporabo. Ne bi me presenetilo, če bi izkoristili QL 15-krat na dan. Neverjetno čas varčevanja, bližnjica izvedba ... .just naredi vaše življenje malo lažje. Če povzamemo, tehnična podpora je neverjetno na Nikkisoft, app ohranja vedno boljši in boljši, in njegov moje mnenje, da bi moral Rim opremiti vse svoje telefone z QL.

 • Najbolj uporaben app na dolar tam, na prodajo ali po polni ceni. Obrije množice drsenje in kliknite, da bi BB uporabljati bolj učinkovito, in osebno. Omogoča "bližnjic QL", da se cepljena poleg "avtohtone bližnjic BB," dodatno racionalizacijo stvari z veliko, veliko načinov, da prilagodite. Samo app do sedaj sem kupil za druge. Dal 4 zvezdice namesto 5, da zapustijo sobo v posodobitve "bližje popolnosti" / nadgradnje (pošteno ali kako drugače). Servis je tudi hitro in do točke. Zadovoljstvo pisati svoj prvi (in edini) za pregled!

 • Eden najboljših apps IMHO! Povezuje z BlackBerry OS zelo dobro in dodaja nekaj veliko funkcionalnosti na qwerty BB in je treba za viharjem! In razvijalec ohranja izrinjeni posodobitve / nadgradnje

 • Najboljši 4,99 $ ki sem jih kdaj preživel. Sem kupil ta izdelek, je sinoči in enostavno prenesli na moji BlackBerry Curve 8330. RIM mora to vključevati z vsakim Blackberry prodaja. Omogoča iskanje in lansiranje aplikacije. veliko lažje. Mora imeti za vse Blackberry uporabnike!

 • Ta app mi je dopustil, da imajo tono aplikacij brez nereda in enostavno najti tiste najbolj uporabljam. Lahko ustvarite nove mape v pop-up in celo gnezdo map (ustvarjanje podmap, kot "igre" ali "BB Utilities" ali "Entertainment"), da bi našli stvari hitro in da je vse čisto. Sem skriti nekaj mojih namizju ikone, saj so si v QL. To je barve so prilagodljivi in ​​delajo s svojimi temami. Sem ga dodeli moje udobje ključ in to je življenje veliko lažje - veliko kot Windows "Start Menu", vendar čistejši in lažje prilagajanje. Ne bi mogli najti ničesar brez tega in brez skrbi z menjanjem teme in ne priznava nove ikone, saj sem olny uporabljati nekaj izbrancev zdaj!

 • "Kot oglašuje, da naredi vse, kar je lažje. Hvala, QuickLaunch! "

 • "Teme? Kdo potrebuje temo? Imam QuickLaunch in to mi daje vse, kar potrebujem na pritiskom na gumb! "

 • "Ta program bi moral biti standard na vseh robidah"

 • "Jaz sem porabi manj časa za iskanje moje aplikacije in več časa za njihovo uporabo."

 • "QuickLaunch mi omogoča, da bolje uporabiti svoj BlackBerry Storm kot orodje produktivnosti je bilo zasnovano tako, da. To bi moralo priti standard. Odlično opravljeno NikkiSoft! "

 • "Končno rešitev za moje poslovne multitasking potrebe. Jaz lahko dostopate večino vseh funkcij telefona s samo nekaj kliki! "

 • "Great uporabniški vmesnik. Enostaven za uporabo in lažje priti do tja, kamor želim iti. "

 • "QL naredi več tasking vetrič! Jaz lahko preklopite iz app na sliko na dokument in nazaj v aplikacijo; samo klik klik klik! "

 • "To je super app. 3. Vsaka stranka app Poskušal sem naložen čisto v redu. Velika naloga je, da vse vpletene. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Vse pravice pridržane