Prevajalec
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ se morajo zahtevek za vsako Blackberry lastnika. QuickLaunch bodo ustvarili bližnjice do najbolj koli aplikacijo ali funkcijo z lahkoto in stilom. Meni je lahko prikazan na vrhu katere koli zaslona, ​​tako da ni več podloga iz app in navigacijo po mapah, da bi našli ikone. Hiter in preprost dostop do kaj želite storiti, kjerkoli že ste!
   Posodobitve
   QuickWeather posodobiti, da v1.8 QW zdaj podpira ikone po meri!
   . Auto Fill
   Prijavite se v spletnih straneh samodejno
   . Universal Search
   Launch Universal Search
   . Beseda Mole
   Launch Svetovne Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice Izmenično smereh
   (Angleško samo trenutno)
   . Kompas
   Postavka, višina in hitrost
   . Statični Maps
   Traffic, Satellite, teren in Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Podpora Bližnjice
   lansiranje spletne strani, ki uporabljajo Opera Mini,
   . Nadomestni Launch Metode
   sprožiti več aplikacij, kot prej
   Border Size Option
   Sprememba velikosti menu meja
   . Barva ozadja
   Spremenite barvo bg menija
   . Preglednost ozadje
   Raven preglednosti bg sprememba menu
   . Screen Capture v Sys Meni
   Postavite screencap v sistemskem meniju
   . Redni odmevajoč
   samodejno ponovno zagnati napravo ob določenem času
   . Možnosti Podstran
   Bližnjica na vsakem zaslonu v BB možnosti
   . Večja Font Option
   New Večja možnost pisave
   . CrunchSMS podpora
   Pošljite sms iz crunchSMS app
   . Geslo Toggle
   Obrnite geslo BB on / off
   . Bližnjica telefon
   Spremenite barvo bg menija
   . Meni Širina Option
   Razširi z menija
   . Povečana dolžina Meni Besedilo max
   . Email Zadeva Glava
   Določite pod glavo pri dodajanju e-mail:
   . QuickLaunch funkcijska tipka
   vključuje informacije naprave, BT toggle itd
   . Preverite za posodobitve
   Dobi posodobitve neposredno iz app
   . New Icon

   Glej prejšnje izjave ...
   Zahteve
   Podprta programska oprema:
   Blackberry OS različice 7.0 ali novejši različici, 6.0 +, 5.0 +, 4.5+
Pričevanja
 • "QuickLaunch je neurje kaj nevihta je RIM:. Revolutionary"

 • "Mislim, da je to eden od tistih aplikacij, da ko ga uporabljate, ne veste, kako ste prišli skupaj brez nje. Plačala sem majhno pristojbino za to app in sem zelo zadovoljna s tem, kar počne in kako to počne. Tam je bilo veliko razmišljanja in testiranja dajo v tej vlogi. Jaz zelo priporočam. Hvala za veliko opreme. "

 • "Mislil sem, da je vse hype vreden pet mesto da vidim, če je bilo vse, kar je bilo rečeno, da bo. Jaz vam bo povedal, da je to najbolj koristno app sem jih kdaj kupila za vsak telefon imam v lasti. Imam vse moje pogosto imenovanih številk na njem, kakor tudi vsa e-pošte in SMS stike. Enostavno upravljanje z enim klikom. Za mene, spuščanje apps isnt prodajno značilnost tega programa; to je vse druge stvari, ki jo naredi za mene. + "

 • Kot policist, lahko rečem, da je to najboljši app sem jih videl. Jaz lahko hitro sproži vse, kar v tem načinu in native načinu. Ustvaril sem po bližnjici s tipko na levi strani na krivulji potem pa vse, kar sem naredil je, da pritisnete črko naložili aplikacijo in / ali opravljati funkcijo, kot je e-poštno sporočilo na določeno osebo. Zelo učinkovit in veliko časa varčevanja. Za tiste, ki radi, da je izjemno učinkovita, tvoj nori, če ne prenesete to aplikacijo.

 • Želite pridobiti najboljše, najbolj produktivno App za Blackberry? QuickLaunch je čista in enostavna. Everytime I prejeli obvestilo o nadgradnji, izboljšave nikoli ne preneha presenetiti mi. Od podmenijih razširjeni App navigacijo na neverjetno omogoča funkcijo Bluetooth, zmogljivost, udobje in uporabnost te vloge naredi moj telefon veselje za uporabo. Ne bi me presenetilo, če bi izkoristili QL 15-krat na dan. Neverjetno čas varčevanja, bližnjica izvedba ... .just naredi vaše življenje malo lažje. Če povzamemo, tehnična podpora je neverjetno na Nikkisoft, app ohranja vedno boljši in boljši, in njegova moje mnenje, da bi moral Rim opremiti vse svoje telefone z QL.

 • Najbolj uporaben app na dolar tam, na prodajo ali po polni ceni. Obrije množice drsenje in s klikom, da bi BB uporabljati bolj učinkovito, in osebno. Omogoča "bližnjic QL", da se cepljena poleg "avtohtonimi bližnjic BB," nadaljnje racionalizacije stvari z veliko, veliko načinov, da prilagodite. Samo app na dan, sem kupila za druge. Dal 4 zvezdice namesto 5 pustiti prostor v posodobitve "bližje popolnosti" / nadgradnje (pošteno ali kako drugače). Servis je prav tako hitro in do točke. Zadovoljstvo pisati svoj prvi (in edini) pregled za!

 • Eden najboljših apps IMHO! Integrira z BlackBerry OS zelo dobro in dodaja nekaj veliko funkcionalnost na qwerty BB je in je treba za viharjem! In razvijalec ohranja izrinjeni posodobitve / nadgradnje

 • Best 4,99 $ kar sem jih kdaj preživel. Sem kupil ta izdelek, je sinoči in enostavno prenesli na moji BlackBerry Curve 8330. RIM mora to vključevati z vsakim Blackberry prodaja. Omogoča iskanje in lansiranje aplikacije. veliko lažje. Mora imeti za vse Blackberry uporabnike!

 • Ta app mi je dopustil, da imajo tono aplikacij brez nereda in enostavno najti tiste najbolj uporabljam. Lahko ustvarite nove mape v pop-up in celo gnezdo map (ustvarjanje podmap, kot so "igre" ali "BB Utilities" ali "Zabava"), da bi našli stvari hitro in da je vse čisto. Sem skriti nekaj mojih namiznih ikon, saj oni so v QL. To je barve so prilagodljivi in ​​delajo s svojimi temami. Sem ga dodeljena mojem priročno tipko in to je življenje veliko lažje - veliko, kot je Windows "Start Menu", vendar čistejši in lažje prilagajanje. Jaz ne bi mogel najti ničesar brez tega in brez skrbi z menjanjem teme in ne priznava nove ikone, odkar sem olny uporabljati nekaj izbrancev zdaj!

 • "Kot oglašuje, da naredi vse, kar je lažje. Hvala, QuickLaunch! "

 • "Teme? Kdo potrebuje temo? Imam QuickLaunch in to mi daje vse, kar potrebujete na pritiskom na gumb! "

 • "Ta program bi moral biti standard na vseh robidah"

 • "Jaz sem porabi manj časa za iskanje moje aplikacije in več časa za njihovo uporabo."

 • "QuickLaunch mi omogoča, da bolje izkoristiti svoj BlackBerry Storm kot orodje produktivnosti je bilo zasnovano tako, da. To bi moralo priti standard. Odlično opravljeno NikkiSoft! "

 • "Končno rešitev za moje poslovne multitasking potrebe. Ne morem dostopati do večine vseh funkcij telefona s samo nekaj kliki! "

 • "Great uporabniški vmesnik. Enostaven za uporabo in lažje priti do tja, kamor želim iti. "

 • "QL naredi več tasking vetrič! Ne morem preklopiti iz app na sliki v dokumentu in nazaj v app; samo klik klik klik! "

 • "To je super app. Vsak 3. stranka app Poskušal sem naložen čisto v redu. Veliko delo za vse vpletene. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Vse pravice pridržane