Prevajalec
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ je treba imeti aplikacija za vsak Blackberry lastnika. QuickLaunch bodo ustvarili bližnjice do najbolj katero koli aplikacijo ali funkcijo z lahkoto in slog. Meni se lahko prikažejo na vrhu katere koli zaslona, ​​tako da ni več podloga iz app in navigacijo po mapah, da bi našli ikone. Hiter, enostaven dostop do kaj želite storiti, kjerkoli že ste!
   Posodobitve
   QuickWeather posodobljen v1.8 QW zdaj podpira ikone po meri!
   . Auto Fill
   Prijavite se na spletne strani samodejno
   . Universal Iskanje
   Launch Universal iskanje
   . Beseda Mole
   Začetek svetovnega Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice Turn, ki ga krog smereh
   (angleška samo trenutno)
   . Kompas
   Postavka, višina in hitrost
   . Static Maps
   Promet, Satelit, teren in Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Podpora Bližnjice
   lansiranje spletne strani, ki uporabljajo Opera Mini,
   . Nadomestni Launch Metode
   sprožiti več aplikacij, kot prej
   Border Velikost Option
   Spremeni velikost meni meja
   . Barva ozadja
   Spremenite barvo bg menija
   . Preglednost ozadje
   Raven preglednosti bg sprememba meni
   . Screen Capture v Sys Meni
   Daj screencap v sistemskem meniju
   . Redni odmevajoč
   samodejno ponovno zaženite napravo ob določenem času
   . Možnosti Podstran
   Bližnjica na vsakem zaslonu v BB možnosti
   . Povečaj črke Možnost
   New Večja možnost pisave
   . CrunchSMS podpora
   Pošlji SMS iz crunchSMS app
   . Geslo Toggle
   Obrnite geslo BB on / off
   . Bližnjica telefon
   Spremenite barvo bg menija
   . Meni Širina Možnost
   Razširi z menija
   . Povečana dolžina Meni Besedilo max
   . Email Predmet Glava
   Določite pod glavo, ko se sešteva email
   . QuickLaunch funkcijska tipka
   vključuje informacije naprave, BT preklop itd
   . Preveri posodobitve
   Dobi posodobitve neposredno iz app
   . New Icon

   Glej prejšnje izjave ...
   Zahteve
   Podprta programska oprema:
   Blackberry različice OS 7.0 ali novejši različici, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Pričevanja
 • "QuickLaunch je na nevihto, kar je neurje je RIM:. Revolutionary"

 • "Mislim, da je to eden od tistih aplikacij, da ko ga uporabljate, ne veste, kako ste prišli skupaj brez nje. Plačal sem majhno pristojbino za to app in sem zelo zadovoljna s tem, kar počne in kako to počne. Prišlo je veliko misli in testiranje dal v tej vlogi. Toplo priporočam. Hvala za super programsko opremo. "

 • "Mislil sem, da je bilo vse hype vredno pet mesto da vidim, če je bilo vse, kar je bilo rečeno, da bo. Jaz vam bo povedal, da je to najbolj koristno app sem jih kdaj kupila za vsak telefon, ki sem jih v lasti. Imam vse moje pogosto imenovanih številk na njej, kot tudi vsa e-pošte in SMS stike. Enostavno upravljanje z enim klikom. Za mene, spuščanje apps isnt prodajno značilnost tega programa; to je vse druge stvari, ki jo naredi za mene. A + "

 • Kot policist, lahko rečem, da je to najboljši app sem videl. Jaz lahko hitro sproži vse kar je v tem načinu in native načinu. Ustvaril sem bližnjico z gumbom na levi strani na krivulji, potem vse kar sem naredil je, da pritisnete črko naložiti nobene vloge in / ali opravljati funkcijo takšno email določeno osebo. Zelo učinkovit in veliko časa varčevanja. Za tiste, ki želijo biti izjemno učinkovita, tvoj nori, če ne prenesete to aplikacijo.

 • Želite pridobiti najboljše, najbolj produktivno App za Blackberry? QuickLaunch je čista in enostavna. Everytime I prejeli obvestilo o nadgradnji, izboljšave nikoli ne preneha presenetiti mi. Od podmenijih razširjeni App navigacijo na neverjetno omogoča funkcijo Bluetooth, zmogljivost, udobje in uporabnost te vloge naredi moj telefon veselje za uporabo. Ne bi me presenetilo, če bom izkoristiti QL 15-krat na dan. Neverjetna čas varčevanja, bližnjica izvedba ... .just naredi vaše življenje malo lažje. Če povzamemo, tehnična podpora je neverjetno na Nikkisoft, app ohranja vedno boljši in boljši, in njen moje mnenje, da mora Rim opremiti vse svoje telefone z QL.

 • Najbolj uporaben app na dolar tam, na prodajo ali po polni ceni. Obrije množice drsenje in kliknite, da bi BB uporabljati bolj učinkovito, in osebno. Omogoča "bližnjice QL", da se cepila poleg "avtohtone bližnjice BB," nadaljnja racionalizacija stvari z veliko, veliko načinov, da prilagodite. Samo app do sedaj sem kupil za druge. Dal 4 zvezdice namesto 5, da zapustijo sobo v posodobitve "bližje popolnosti" / nadgradnje (pošteno ali kako drugače). Servis je prav tako hitro in do točke. Užitek pisati svoj prvi (in edini) pregled za!

 • Eden najboljših apps IMHO! Integrira z OS BlackBerry zelo dobro in dodaja nekaj veliko funkcionalnost na qwerty BB in je treba za Storm! In razvijalec ohranja izrinjeni posodobitve / nadgradnje

 • Najboljši 4,99 $ ki sem jih kdaj preživel. Sem kupil ta izdelek, je sinoči in enostavno prenesli na moj BlackBerry Curve 8330. RIM to bi moralo vključevati z vsakim Blackberry prodaja. Omogoča iskanje in lansiranje aplikacije. veliko lažje. Mora imeti za vse Blackberry uporabnike!

 • Ta aplikacija je omogočilo, da imam tono aplikacij brez nereda in enostavno najti tiste najbolj uporabljam. Lahko ustvarite nove mape v pop-up in celo gnezdo map (ustvarjanje podmap, kot "igre" ali "BB Utilities" ali "Entertainment"), da bi našli stvari hitro in da je vse čisto. Sem skriti nekaj mojih namiznih ikon, ker oni so v QL. To je barve so prilagodljivi in ​​delo z vaše teme. Sem ga dodeljena moje udobje ključ in to je življenje veliko lažje - veliko kot Windows "Start Menu", vendar čistejši in lažje prilagajanje. Jaz ne bi mogel najti ničesar brez tega, in brez skrbi s spreminjanjem tem in ni priznala nove ikone, odkar sem olny uporabljati nekaj izbrancev zdaj!

 • "Kot oglašuje, da naredi vse, kar je lažje. Hvala, QuickLaunch! "

 • "Teme? Kdo potrebuje temo? Imam QuickLaunch in to mi daje vse, kar potrebujete na pritiskom na gumb! "

 • "Ta program bi moral biti standard za vse robide"

 • "Jaz sem porabi manj časa za iskanje moje aplikacije in več časa za njihovo uporabo."

 • "QuickLaunch mi omogoča, da bolje uporabiti svoj BlackBerry Storm kot orodje produktivnosti je bila zasnovana, da bo. To bi moralo priti standard. Great job NikkiSoft! "

 • "Končno rešitev za moje poslovne večopravilnost potrebam. Ne morem dostopati večino vseh funkcij telefona s samo nekaj kliki! "

 • "Velika uporabniški vmesnik. Enostaven za uporabo in lažje priti do tja, kamor želim iti. "

 • "QL naredi več tasking vetrič! Ne morem preklopiti iz app na sliko na dokument in nazaj v aplikacijo; samo klik-klik-klik! "

 • "To je super app. Vsak 3rd party app Poskušal sem naložen čisto v redu. Velika naloga je, da vse vpletene. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Vse pravice pridržane