Prevajalec
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ je treba imeti zahtevek za vsako Blackberry lastnika. QuickLaunch bodo ustvarili bližnjice do večine katero koli aplikacijo ali funkcijo z lahkoto in slog. Meni se lahko prikažejo na vrhu katere koli zaslona, ​​tako da ni več podloga iz app in navigacija po mapah, da bi našli ikone. Hiter in preprost dostop do kar želite storiti, kjerkoli že ste!
   Posodobitve
   QuickWeather posodobljen v1.8 QW zdaj podpira ikone po meri!
   . Auto Fill
   Vpis na spletnih straneh samodejno
   . Universal Search
   Launch Universal Search
   . Beseda Mole
   Sprožiti prva svetovna Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice Izmenično smereh
   (Angleško samo trenutno)
   . Kompas
   Tarifne številke, višina in hitrost
   . Static Maps
   Prometa, Satelit, teren in Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Podpora Bližnjice
   začetek spletnih strani z uporabo Opera Mini,
   . Nadomestna Launch Metode
   sprožiti več aplikacij, kot je bilo
   Border Velikost Option
   Meni Spremeni velikost meja
   . Barva ozadja
   Spremenite barvo bg menija
   . Preglednost ozadje
   Raven preglednosti bg sprememba menu
   . Screen Capture v Sys Meni
   Postavite screencap v sistemskem meniju
   . Redni odmevajoč
   samodejno ponovno zagnati napravo ob določenem času
   . Možnosti Podstran
   Bližnjico na katerem koli zaslonu v BB možnosti
   . Večja pisava Možnost
   New Večja možnost pisave
   . CrunchSMS podpora
   Pošljite SMS s crunchSMS app
   . Geslo Toggle
   Turn svoje geslo BB vklop / izklop
   . Bližnjica telefon
   Spremenite barvo bg menija
   . Meni Širina Možnost
   Razširite z menija
   . Povečala Meni Besedilo max dolžina
   . Email Zadeva Glava
   Določite pod glavo pri dodajanju e-pošto
   . Gumb za hitri zagon Funkcija
   Vključuje info naprave, BT preklop itd
   . Preverite za posodobitve
   Dobi posodobitve neposredno iz app
   . New Icon

   Glej prejšnje izjave ...
   Zahteve
   Podprta programska oprema:
   Robidnic različice OS 7.0 +, 6.0 +, 5.0 +, 4.5 +
Pričevanja
 • "QuickLaunch je neurje, kaj nevihta je RIM:. Revolucionarne"

 • "Mislim, da je to eden od tistih aplikacij, da ko ga uporabljate, ne veste, kako ste dobili skupaj brez nje. Plačal sem majhno pristojbino za to app in sem zelo zadovoljna s tem, kar počne in kako to počne. Tam je bilo veliko razmišljanja in preizkušanja dati v tej vlogi. Jaz zelo priporočam. Hvala za odlično programsko opremo. "

 • "Mislil sem, da je vse hype vredno pet spot, da vidim, če je bilo vse, kar je bilo rečeno, da bo. Jaz vam bo povedal, da je to najbolj koristen app sem jih kdaj kupila za vsak telefon, ki sem jih lasti. Imam vse moje pogosto imenovanih številke na njej, pa tudi vse elektronske pošte in SMS stiki. Enostavno upravljanje z enim klikom. Za mene, začetek apps ni prodajna funkcija tega programa; to je vse druge stvari, ki jo naredi za mene. + "

 • Kot policist, lahko rečem, da je to najboljši app sem videl. Jaz lahko hitro sproži vse, kar je v tem načinu in native načinu. Ustvaril sem po bližnjici z gumbom na levi strani na krivulji potem pa vse, kar sem naredil je, da pritisnete pismo naložiti nobene vloge in / ali opravljati funkcijo, kot je e-poštno sporočilo na določeno osebo. Zelo učinkovito in veliko časa varčevanja. Za tiste, ki želijo biti izredno učinkovita, tvoj nori, če ne prenesete to app.

 • Želite pridobiti najboljše, najbolj produktivno app za Blackberry? QuickLaunch je čista in enostavna. Everytime I prejemati obvestila o nadgradnji, izboljšave nikoli ne preneha presenetiti mi. Od podmenijih na razširjeni navigacijo App neverjetnih omogoča funkcijo Bluetooth, zmogljivost, udobje in uporabnost te vloge naredi moj telefon je veselje za uporabo. Ne bi me presenetilo, če bi izkoristiti QL 15-krat na dan. Neverjetno čas varčevanja, bližnjica izvedba .... samo naredi vaše življenje malo lažje. Če povzamemo, tehnična podpora je neverjetno na Nikkisoft, app ohranja vedno boljši in boljši, in moja mnenja, da bi moral Rim opremiti vse svoje telefone z QL.

 • Najbolj koristen app na dolar tam, v prodaji ali po polni ceni. Brije množice drsenje in kliknite, da bi BB uporabljati bolj učinkovito, in osebno. Omogoča "bližnjice QL", da bi se cepila poleg "avtohtonimi bližnjice BB," nadaljnja racionalizacija stvari z veliko, veliko načinov, da prilagodite. Samo app na dan, sem kupil za druge. Dal 4 zvezdice namesto 5, da zapusti prostor za "bližje popolnosti" v posodobitve / nadgradnje (pošteno ali kako drugače). Servisna služba je prav tako hitro in do točke. Zadovoljstvo pisati svoj prvi (in edini) oceno za!

 • Eden najboljših apps IMHO! Integrira z OS BlackBerry zelo dobro in dodaja nekaj veliko funkcionalnost na qwerty BB in je treba za Storm! In razvijalec ohranja izrinjeni posodobitve / nadgradnje

 • Najboljši 4,99 $ sem jih kdaj preživel. Sem kupil ta izdelek, je sinoči in enostavno prenesli na moji BlackBerry Curve 8330. RIM mora to vključevati v vsakem Blackberry prodaja. Omogoča iskanje in lansiranje aplikacije. veliko lažje. Mora imeti za vse uporabnike Blackberry!

 • Ta aplikacija mi je dopustil, da imajo tono aplikacij brez nereda in enostavnost iskanju tiste najbolj uporabljam. Lahko ustvarite nove mape v pop-up in celo gnezdo mapah (ustvari podmape, kot so "igre" ali "BB Utilities" ali "Entertainment"), da bi našli stvari hitro in da je vse čisto. Sem skrito nekaj mojih namizju ikone, saj so si v QL. To je barve so prilagodljivi in ​​delajo s svojimi temami. To sem že dodeljena mojem udobje ključ in to je življenje veliko lažje - veliko kot Windows "Start Menu", vendar čistejše in lažje prilagajanje. Jaz ne bi mogli najti ničesar brez tega, in brez skrbi z menjanjem teme in ne priznava nove ikone, odkar sem olny uporabiti nekaj izbrancev zdaj!

 • "Kot oglašuje, da naredi vse, kar je lažje. Hvala, hitri zagon! "

 • "Teme? Kdo potrebuje teme? Imam hitri zagon in to mi daje vse, kar potrebujem na pritiskom na gumb! "

 • "Ta program bi moral biti standard na vseh robidah"

 • "Jaz sem porabi manj časa za iskanje moje aplikacije & več časa, ki jih uporabljajo."

 • "QuickLaunch mi omogoča, da bolje uporabiti svoj BlackBerry Storm kot orodje produktivnosti je bilo zasnovano tako, da. To bi moralo priti standard. Great job NikkiSoft! "

 • "Končno rešitev za svoj posel večopravilnost potrebuje. Ne morem dostopati do večine vseh funkcij telefona s samo nekaj kliki! "

 • "Super uporabniški vmesnik. Enostaven za uporabo in lažje priti do tja, kamor želim iti. "

 • "QL naredi več tasking vetrič! Ne morem preklopiti iz app na slike v dokument in nazaj v app; samo klik klik klik! "

 • "To je velika cca. Vsak 3. stranka app Poskušal sem natovorjen redu. Velika naloga je, da vse vpletene. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Vse pravice pridržane