Prevajalec
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ je treba imeti vlogo za vsako Blackberry lastnika. QuickLaunch bodo ustvarili bližnjice do najbolj koli aplikacijo ali funkcijo z lahkoto in slog. Meni se lahko prikažejo na vrhu katere koli zaslona, ​​tako da ni več podloga iz app in navigacijo po mapah, da bi našli ikone. Hiter, enostaven dostop do kaj želite storiti, kjerkoli že ste!
   Posodobitve
   QuickWeather posodobljen v1.8 QW zdaj podpira ikone po meri!
   . Auto Fill
   Prijava na spletne strani samodejno
   . Universal Iskanje
   Launch Universal Iskanje
   . Beseda Mole
   Launch Svetovne Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice Turn, ki ga krog smereh
   (Angleško samo trenutno)
   . Compass
   Postavka, višina in hitrost
   . Static Maps
   Promet, Satelit, teren in Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Podpora Bližnjice
   lansiranje spletne strani, ki uporabljajo Opera Mini,
   . Nadomestni Launch Metode
   sprožiti več aplikacij, kot prej
   Border Velikost Option
   Spremeni velikost meni meja
   . Barva Ozadja
   Spremenite barvo bg menija
   . Preglednost Ozadje
   Raven preglednosti bg Spremeni meni
   . Screen Capture v Sys Meni
   Daj screencap v sistemskem meniju
   . Redni odmevajoč
   samodejno ponovno zaženite napravo ob določenem času
   . Možnosti Podstran
   Bližnjica na vsakem zaslonu v BB možnosti
   . Povečaj črke Option
   New Večja možnost pisave
   . CrunchSMS podpora
   Pošljite sms od crunchSMS app
   . Geslo Toggle
   Obrnite geslo BB on / off
   . Bližnjica Telefon
   Spremenite barvo bg menija
   . Meni Širina Option
   Razširi z menija
   . Povečana dolžina Meni Besedilo max
   . Email Predmet Glava
   Določite pod glavo, ko se sešteva email
   . QuickLaunch funkcijska tipka
   vključuje informacije naprave, BT toggle itd
   . preveri posodobitve
   Dobi posodobitve neposredno iz app
   . New Icon

   Glej prejšnja sporočila ...
   Zahteve
   Podprta programska oprema:
   Blackberry različice OS 7.0 ali novejši različici, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Pričevanja
 • "QuickLaunch je neurje kaj nevihta je RIM:. Revolutionary"

 • "Mislim, da je to eden od tistih aplikacij, da ko ga uporabljate, ne veste, kako ste prišli skupaj brez nje. Plačal sem majhno pristojbino za to app in sem zelo zadovoljna s tem, kar počne in kako to počne. Tam je bilo veliko misli in testiranje dal v tej vlogi. Toplo priporočam. Hvala za super programsko opremo. "

 • "Mislil sem, da je vse hype vredna pet mesto da vidim, če je bilo vse, kar je bilo rečeno, da bo. Jaz vam bo povedal, da je to najbolj koristno app sem jih kdaj kupila za katerega koli telefona sem v lasti. Imam vse moje pogosto imenovanih številk na njej, kot tudi vsa e-pošte in SMS stike. Enostavno upravljanje z enim klikom. Za mene, spuščanje apps isnt prodajno značilnost tega programa; to je vse druge stvari, ki jo naredi za mene. + "

 • Kot policist, lahko rečem, da je to najboljši app sem videl. Jaz lahko hitro sproži vse kar je v tem načinu in native načinu. Ustvaril sem bližnjico z gumbom na levi strani na krivulji, potem vse kar sem naredil je, da pritisnete črko naložiti nobene vloge in / ali opravlja funkcijo takega email določeno osebo. Zelo učinkovit in veliko časa varčevanja. Za tiste, ki želijo biti izjemno učinkovita, tvoj nori, če ne prenesete to aplikacijo.

 • Želite pridobiti najboljše, najbolj produktivno App za Blackberry? QuickLaunch je čista in enostavna. Everytime I prejeli obvestilo o nadgradnji, izboljšave nikoli ne preneha presenetiti mi. Od podmenijih razširjeni App navigacijo na neverjetno omogoča funkcijo Bluetooth, zmogljivost, udobje in uporabnost te vloge naredi moj telefon veselje za uporabo. Ne bi me presenetilo, če bom izkoristiti QL 15-krat na dan. Neverjetno čas varčevanja, bližnjica izvedba ... .just naredi vaše življenje malo lažje. Če povzamemo, tehnična podpora je neverjetno na Nikkisoft, app ohranja vedno boljši in boljši, in njena moje mnenje, da bi moral Rim opremiti vse svoje telefone z QL.

 • Najbolj uporaben app na dolar tam, na prodajo ali po polni ceni. Obrije množice drsenje in kliknite, da bi BB uporabljati bolj učinkovito, in osebno. Omogoča "bližnjice QL", da se cepila poleg "avtohtone bližnjice BB," nadaljnja racionalizacija stvari z veliko, veliko načinov, da prilagodite. Samo app na dan sem kupil za druge. Dal 4 zvezdice namesto 5, da zapustijo sobo v posodobitve "bližje popolnosti" / nadgradnje (pošteno ali kako drugače). Servis je tudi hitro in do točke. Zadovoljstvo pisati svoj prvi (in edini) pregled za!

 • Eden najboljših aplikacij IMHO! Integrira z OS BlackBerry zelo dobro in dodaja nekaj veliko funkcionalnosti na qwerty BB in je treba za Storm! In razvijalec ohranja izrinjeni posodobitve / nadgradnje

 • Best 4,99 $ ki sem jih kdaj preživel. Sem kupil ta izdelek, je sinoči in enostavno prenesli na moj BlackBerry Curve 8330. RIM to bi moralo vključevati z vsakim Blackberry prodaja. Omogoča iskanje in lansiranje aplikacije. veliko lažje. Mora imeti za vse Blackberry uporabnike!

 • Ta app je dovoljeno, da imam tono aplikacij brez nereda in enostavno najti tiste najbolj uporabljam. Lahko ustvarite nove mape v pop-up in celo gnezdo map (ustvarjanje podmap, kot "igre" ali "BB Utilities" ali "Entertainment"), da bi našli stvari hitro in da je vse čisto. Sem skrito nekaj mojih namiznih ikon, ker oni so v QL. To je barve so prilagodljivi in ​​delo z vaše teme. Sem ga dodeljena moje udobje ključ in je narejen življenje veliko lažje - veliko, kot je Windows "Start Menu", vendar čistejši in lažje prilagajanje. Jaz ne bi mogel najti ničesar brez tega, in brez skrbi s spreminjanjem teme in ne priznava nove ikone, saj sem olny uporabljati nekaj izbrancev zdaj!

 • "Kot oglašuje, da naredi vse, kar je lažje. Hvala, QuickLaunch! "

 • "Teme? Kdo potrebuje temo? Imam QuickLaunch in to mi daje vse, kar potrebujete na pritiskom na gumb! "

 • "Ta program bi moral biti standard za vse robide"

 • "Jaz sem porabi manj časa za iskanje moje aplikacije in več časa za njihovo uporabo."

 • "QuickLaunch mi omogoča, da bolje uporabiti svoj BlackBerry Storm kot orodje produktivnosti je bila zasnovana, da bo. To bi moralo priti standard. Great job NikkiSoft! "

 • "Končno rešitev za moje poslovne večopravilnost potrebam. Ne morem dostopati večino vseh funkcij telefona s samo nekaj kliki! "

 • "Velika uporabniški vmesnik. Enostaven za uporabo in lažje priti do tja, kamor želim iti. "

 • "QL naredi več tasking vetrič! Ne morem preklopiti iz app na sliko na dokument in nazaj v aplikacijo; samo klik-klik-klik! "

 • "To je super app. Vsak 3rd party app Poskušal sem naložen čisto v redu. Velika naloga je, da vse vpletene. "

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp. Vse pravice pridržane