Përkthyes
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ është një duhet të ketë aplikim për çdo pronar Blackberry. QuickLaunch do të krijojë shkurtesat për më çdo aplikim ose funksionit me lehtësi dhe stil. Menu mund të shfaqet në krye të çdo ekran kështu që nuk ka më shumë mbështetje nga një app dhe të naviguar nëpër dosjet për të gjetur ikona. Quick, qasje të lehtë për atë që ju doni të bëni kudo që të jeni!
   Kuotat

   QuickLaunch bën multi-tasking një meze! Unë mund të kaloni nga një app në një foto në një dokument dhe të kthehet në app ... vetëm klikoni-click-click! "

   Lexo më shumë kuotat e përdoruesve ...
   Updates
   Përditësuar të v1.8 QuickWeather qw tani mbështet ikona me porosi!
   . Auto Plotësoni
   Logohuni për faqet e internetit automatikisht
   . Universal Kërko
   Launch Universale Kërko
   . Fjala Mole
   Launch Botërore Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Voice Kthejeni nga Gjiro drejtime
   (Vetëm Anglisht aktualisht)
   . Compass
   Shkon, Lartësia dhe shpejtësia
   . Statike Maps
   Trafiku, Satelitore, Terreni dhe Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Shortcuts Mbështetje
   nisë faqet duke përdorur Opera Mini,
   . Metodat alternative Launch
   nisë Apps më shumë se më parë
   Kufitare Size Opsioni
   Ndryshimi i madhësisë menu kufitare
   . Ngjyra Historiku
   Të ndryshojë ngjyra e bg menu
   . Transparenca Historiku
   Ndryshimi menu nivelit të transparencës bg
   . Screen Capture në SYS Menu
   Vendos screencap në Menuja Sistemit
   . Reboots planifikuara
   automatikisht reboot pajisjen tuaj në një kohë të caktuar
   . Opsionet subpage
   Shkurtore për çdo ekran në opsione BB
   . Opsioni më i madh Font
   Opsioni i ri Larger Font
   . Mbështetja CrunchSMS
   Dërgo SMS nga crunchSMS app
   . Fjalëkalimi Toggle
   Kthejeni BB fjalëkalimin tuaj on / off
   . Shkurtore Telefon
   Të ndryshojë ngjyra e bg menu
   . Menu Opsioni Gjerësia
   Expand me i menu
   . Gjatësia Tekst max Menu rritur
   . Email Subjekt Header
   Specifikoni header subjekt, kur duke shtuar email
   . Button QuickLaunch Funksioni
   përfshin info pajisje, BT këmbe etj
   . Kontrollo për Update
   Get përditësimet direkt nga brenda app
   . Icon New

   Shiko njoftime të mëparshme ...
   Kërkesat
   Software mbështetur:
   Blackberry OS versionet 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Mëparshme Shtyp QuickLaunch


Version 2.21.2 (2010-3-01)
. Clock tani launchable në OS 5.0
. Email dhe motit mete fikse.

Version 2,20 (2010-2-01)
. 3 Letër Shortcuts
caktoni shkurtore për 1-3 karaktere
. Web Search
Google, Yahoo, Bing
Amazon, eBay, BBC,
YouTube, Wiki etj
. Configurable Screen Capture Image Format
JPG dhe PNG format
. SMS Inbox
Shpejt hyni sms kutinë tuaj
(Jo dobi në Storm)
. MMS Inbox
Shpejt hyni MMS kutinë tuaj
. Ngjyrat e reja
Royal Blue, Violet-Red, Magenta, Sienna, limonit, Drita Sea Green, Teal, Hot Pink, Gold dhe Platinum
. AOL Instant Messenger Mbështetje
. Historiku Image
Skin QuickLaunch tuaj nga ngarkimit të një imazh!
. GPS Toggle
Shpejt toggle GPS tuaj në / off.
. Hotkey configurable homescreen
Run QL duke goditur një letër në tastierën nga homescreen tuaj.

Version 2,18 (2010-1-27)
. Multi-Kliko Fillimi
Apps Launch me të dyfishtë, trefishtë apo katërfish cicksMute zë të qepen kamera
. Backlight Ndriçimi
Dim ose Shndrit ekranin tuaj
. Kontrollo për funksion Updates
Get updates nga brenda QuickLaunch
. Shortcuts treguar në menu item
. BBM5, Brickbreaker & Mbështetje Pandora
. Yahoo, Google Talk dhe MSN msngr Mbështetje
. Mbështetje BBM5
. Auto Backup
. Profile Selector Sound
Shpejt përzgjidhni një profil të shëndoshë
. Shkurtore New Memo
Hap një memo të ri Notepad
. Kamera Mute
Fikur shëndoshë qepen kamera
. Fillimi homescreen Hotkey
Filloni QL duke shtypur 'Q' nga homescreen tuaj

Version 2.10 (2009-12-20)

 • Opsioni për të shfaqur Koha në 12 ose 24 orë format
 • Aftësia për të ndryshuar ngjyrën Titlebar
 • Opsioni për të shfaqur Data në shtylla e titullit
 • Mbështet Shazam app
 • Mbështet BBTran app
 • Kodin e aktivizimit shfaqet në Options QL
 • QL App Switcher shtuar - tregon aktualisht në drejtimin e Apps në QL Menu dhe ju lejon për të kaluar për ta si app Switcher BB-së
 • "Now Playing ..." shtoi

Version 2.09 (2009-06-27)

 • Shtuar Orientim Feature Lock
 • Shtuar aftësinë për të krijuar shkurtesat për dosjet
 • Përmirësimi vëllimi butonin scrolling

Version 2.08 (2009-06-13)

 • Shkurtesat të reja për Media Explorer dhe llojet Media shtuar.
 • Mbështetje për 'trackIT' shtuar
 • Fixes bug të ndryshme.

Version 2.07 (2009-06-07)

 • Bug fikse shkaktuar listën e aplikimit për të jetë e cunguar.

Version 2,05 (2009-06-04)

 • Bug fikse ku "dridhje Fix Menu Enabled" opsion nuk do të shpëtojë.
 • Lista Aplikimi është renditur tashmë në një çështje të ndjeshme ndaj kapitaleve.

Version 2.04 (2009-06-01)

 • Typo fiksuar në rreth ekranit duke treguar gabuar numrin e versionit.
 • Humbur "dridhje Fix" opsion fikse në 4.7.0.151 OS.

Version 2.03 (2009-05-30)

 • Fikse "Capture Screen" hapjen e një kërkesë për disa pajisje.

Version 2.02 (2009-05-29)

 • Aplikimi fikse dectection rutinë

Version 2.01 (2009-05-27)

 • Fikse "Aplikimi" pika buton nuk punon në dritare "të shtuar objekte".
 • Moved "Aplikimi" button në krye të dritares "Shto Items".
 • Fixed Screen Captures nuk kursim në kartën SD.
 • Fixed header menu gabuar kur përdoret nën-menutë e mbivendosur.
 • Dokumentet fikse shtuar në menu kryesore në vend të nën-menynë aktuale.
 • Fixed madhësinë menu kur moti është i zënë linja të shumta.
Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Të gjitha të drejtat e rezervuara