Përkthyes
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ është një duhet të ketë aplikim për çdo pronar Blackberry. QuickLaunch do të krijojë shkurtesat për të më çdo kërkesë apo funksion me lehtësi dhe stil. Menuja mund të shfaqet në krye të ndonjë ekran kështu që nuk ka më shumë mbështetje nga një app dhe të lundrimit nëpër dosjet për të gjetur ikona. Quick, qasje të lehtë për atë që ju doni të bëni kudo që je!
   Thonjëza

   QuickLaunch bën shumë detyrave një meze! Unë mund të kaloni nga një app në një foto të një dokument dhe të kthehet në app ... vetëm klikoni-klikoni-klikoni! "

   Lexo më shumë citate të përdoruesit ...
   Updates
   Përditësuar të v1.8 QuickWeather qw tani mbështet ikona me porosi!
   . Auto Plotësoni
   Sign in për faqet e internetit automatikisht
   . Universal Kërko
   Launch UNIVERSAL Kërko
   . Fjala Mole
   Launch Bota Mole

   Shpejtë për Printera ver 1.2
   . Kthehuni Voice nga Gjiro drejtime
   (English vetëm aktualisht)
   . Busull
   Kreu, Lartësia dhe shpejtësi
   . Statike Maps
   Trafikut, Satellite, Terreni dhe Hybrid

   QL Version 3.0
   . Opera Mini Mbështetje Shortcuts
   nisë faqet e internetit duke përdorur Opera Mini,
   . Metodat alternative Launch
   të nisur Apps më shumë se më parë
   Opsioni Size kufitare
   Madhësia e kufirit menu ndryshim
   . Ngjyra Historiku
   Të ndryshojë ngjyra bg e menu
   . Transparenca Historiku
   Ndryshimi menu nivelit të transparencës bg
   . Screen Capture në Sys Menu
   Vendos screencap në Sistemit Menu
   . Reboots planifikuara
   automatikisht reboot pajisjen tuaj në një kohë të caktuar
   . Options subpage
   Shkurtore për çdo ekran në opsionet e BB
   . Larger Opcioni Font
   Opsioni i ri Larger Font
   . Mbështetja CrunchSMS
   Dërgo SMS nga crunchSMS app
   . Fjalëkalimi Toggle
   Kthejeni BB fjalëkalimin tuaj on / off
   . Shkurtore Phone
   Të ndryshojë ngjyra bg e menu
   . Opsioni Gjerësia Menu
   Expand me i menu
   . Menu Text gjatësia max rritur
   . Email Subject Header
   Specifikoni header subjekt, kur duke shtuar email
   . Button QuickLaunch Funksioni
   info përfshin pajisje, BT këmbe etj
   . Kontrollo për Update
   Get updates direkt nga brenda app
   . Icon New

   Shiko njoftime të mëparshme ...
   Kërkesat
   Software Përkrahur:
   Versionet Blackberry OS 7.0 +, + 6.0, 5.0 +, 4.5 +
Stuhia Wallpapers për QuickLaunch

180 x 375

Klikoni mbi thumbnails për madhësi të plotë

© Copyright 2009 NikkiSoft Corp Të gjitha të drejtat e rezervuara