Përkthyes
   English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
   Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
   Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
   Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flag
   Vietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
   QuickLaunch
   QuickLaunch ™ është një duhet të ketë kërkesë për çdo pronar Blackberry. QuickLaunch do të krijojë shkurtesat për më çdo aplikim ose funksionit me lehtësi dhe stil. Menu mund të shfaqet në krye të çdo ekran kështu që nuk ka më shumë mbështetje nga një app dhe të lundrimit nëpër dosjet për të gjetur ikona. Quick, qasje të lehtë për atë që ju doni të bëni kudo që të jeni!
   Kuotat

   QuickLaunch bën multi-tasking një meze! Unë mund të kaloni nga një app në një foto në një dokument dhe të kthehet në app ... vetëm klikoni-click-click! "

   Lexo më shumë kuotat e përdoruesve ...
   Updates
   Updated QuickWeather të v1.8 qw tani mbështet ikona me porosi!
   . Auto Plotësoni
   Hyni në faqet e internetit automatikisht
   . Universal Kërko
   Launch Universal Kërko
   . Fjala Mole
   Launch Botërore Mole

   QuickFind ver 1.2
   . Zëri kthehet nga ana drejtime
   (vetëm Anglisht aktualisht)
   . Busull
   Kreu, Lartësia dhe shpejtësia
   . Statike Maps
   Trafiku, Satelitore, Terreni dhe Hybrid

   QL Versioni 3.0
   . Opera Mini Shortcuts Mbështetje
   nisë faqet duke përdorur Opera Mini,
   . Metodat alternative Launch
   nisë Apps më shumë se më parë
   Kufiri Size Opsioni
   Ndrysho madhësinë e kufirit menu
   . Ngjyrën e sfondit
   Të ndryshojë ngjyra e bg menu
   . Transparenca Historiku
   Ndryshimi menu nivelin e transparencës bg
   . Screen Capture në Sys Menu
   Vënë screencap në Menu Sistemit
   . Reboots planifikuara
   automatikisht reboot pajisjen tuaj në një kohë të caktuar
   . Opsionet subpage
   Shkurtore për çdo ekran në opsione BB
   . Opsioni më i madh Font
   Opsioni i ri Larger Font
   . Mbështetja CrunchSMS
   Dërgo SMS nga crunchSMS app
   . Fjalëkalimi Toggle
   Kthejeni BB fjalëkalimin tuaj on / off
   . Shkurtore Phone
   Të ndryshojë ngjyra e bg menu
   . Menu Opsioni Gjerësia
   Expand me i menu
   . Gjatësia Tekst max menu rritur
   . Email Subjekt Header
   Specifikoni header subjekt, kur duke shtuar email
   . Button QuickLaunch Funksioni
   përfshin info pajisje, BT këmbe etj
   . Kontrolloni për përditësim
   Get updates direkt nga brenda app
   . Icon i ri

   Shih njoftime të mëparshme ...
   Kërkesat
   Software mbështetur:
   BlackBerry OS versionet 7.0+, 6.0+, 5.0+, 4.5+
Tour 9630 Wallpapers për QuickLaunch

180 x 330

Klikoni mbi thumbnails për madhësi të plotë

Copyright © 2009 NikkiSoft Corp Të gjitha të drejtat e rezervuara